בעיה | שאלה במשתמשי המחשב
-
@מוטי-זהב אמר בבעיה | שאלה במשתמשי המחשב:
@אני-אני-1 שים לב שהוא לא דיבר על התקנה נקיה
פה טמון הבלבול
@Yanky אמר בבעיה | שאלה במשתמשי המחשב:
אני אומר שעדיף כבר לעשות שוב
ווינדוס נקיוכמובן לשמור תוכנות וקבציםאין דבר כזה התקנה נקייה עם לשמור תוכנות...
ורק אז הוא הסביר:@Yanky אמר בבעיה | שאלה במשתמשי המחשב:
מורידים ISO למחשב
מריצים אותו
בהתקנה זה שואל אותך האם למחוק קבצים ותוכנות או לשמור אותםשזה בעצם לא התקנה נקייה
-
@ראובן-שבתי
גם זה לא קיים.
אין אופציה כזו לפי זיכרוני. האופציה היחידה היא רק לשמור קבצים ולא תוכנות. אז גם בהתקנה לא 'נקיה' [איך שלא נקרא לזה] אין מצב כזה. -
@אני-אני-1 זה נקרא שדרוג, לא התקנה
-
@אני-אני-1 אמר בבעיה | שאלה במשתמשי המחשב:
עריכה: לפני האיפוס, כדאי לנסות את מה שמופיע כאן. [ואולי גם כאן]
הכל נוסה ללא הצלחה
-
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | שאלה במשתמשי המחשב:
@Yanky יכול להיות שהם מוסתרים ?
תנסהnet user username /active:yes
כמובן את ה username להחליף בשם המשתמש
יכול להיות שינסה אתזה מהמסך אתחול של המחשב?
-
@דובי-משי-זהב נסה להיכנס לregedit (ע''י פתיחת שורת הפקודה, תכתוב את זה ו-אנטר) ותיכנס לנתיב הזה- (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System) ובקובץ הרביעי (מתחיל ב-dont) ולחץ לחיצה ימנית (או 2 אצבעות במחשב נייד) ובחר באפשרות modify ותשנה את הערך שלו מ0 ל-1 ותעשה אישור והמחשב יופעל מחדש.. מקווה שזה יעזור
נ.ב. זה יותר למקרים שאתה בלי שום משתמש במסך כניסה אבל לפחות תנסה אתזה לפני התקנה מחדש...
עריכה: הבנתי מ @Yanky שזה לא עזר... -
@דובי-משי-זהב נסה להיכנס ל-gpedit.msc >תצורת מחשב>הגדרות ווינדוס>הגדרות אבטחה>מדיניות מקום>אפשרויות אבטחה ותחפס "כניסה אינטרקטיבית" וכתוב ליד "אל תציג את השם משתמש האחרון" ותבחר ב-"השבת"
-
@דובי-משי-זהב ואם הפיתרון הקודם לא עזר, אולי תנסה להיכנס לאותו מקום ולבחור בקובץ שניקרא גם "כניסה אינטרקטיבית", אבל כתוב ליד "הצגת פרטי משתמש כשההפעלה נעולה" ומלבן הקטן שבאמצע תבחר באפשרות
user disply name, domain and user names
||(כתבתי בכוונה את זה באנגלית כי אולי טעיתי באפשרות שצריך לבחור, תקנו אותי)||