המלצה | מתמחים טופ אופליין
-
@שמואל https://s3.us-west-1.wasabisys.com/org-kiwix-zimit/other/mitmachim.top_85e2ef11.zim נפתח לי משום מה רק בתוסף של קוויקס בכרום
נ.ב. אני בהדרן וכל פעם שאני מנסה לעשות צור קשר נסגר לי הדפדפן רציתי לבקש אם תוכל לפתוח לי את האפשרות של צאט שמאד יקל עליי , תודה על הפורום אין כזה פורום בעולם -
-
-
@בוחער אני שלקחת את זה כפרוייקט כדי להוכיח לי שאני טועה..
בכל אופן,
אני לא מכיר את הצורה שמורידים גם wiki, אז פחות יכול לעזור, אבל אצלי זה לא נפתח בכלל בתוסף שלהם. בתוכנה שלהם אני טוען את הקובץ ובחיפוש רואה תוצאות אבל לא רואה מצליח לפתוח שום דף..אבל שוב, כמו שאמרתי, לדעתי הפורמט הזה מתאים לויקי ולא לפורום, מה גם שכל העניין בפורום זה העזרה מהמשתמשים, אז מה זה עוזר שזה אופליין..
בנוסף, לפי המשקל של הקובץ זה פחות מאחוז אחד מהפורום, אז אני לא יודע בדיוק מה זה אמור להכיל.
לגבי מה שאמרתי שזה יחסם, אם הפניות יגיעו בקצב מהיר הכתובת שלך תחסם וכל הבקשות יקבלו timeout, לא יודע בדיוק איך ובאיזה קצב הורדת את הדפים... -
@שמואל אמר בהמלצה | מתמחים טופ אופליין:
בתוכנה שלהם אני טוען את הקובץ ובחיפוש רואה תוצאות אבל לא רואה מצליח לפתוח שום דף..
@שמואל אמר בהמלצה | מתמחים טופ אופליין:
בנוסף, לפי המשקל של הקובץ זה פחות מאחוז אחד מהפורום, אז אני לא יודע בדיוק מה זה אמור להכיל.
יתכן שיש קשר...