בקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות למוזיקה ושיחות, מה מומלץ?
-
-
@ישראל-קונצברג אמר בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות למוזיקה ושיחות, מה מומלץ?:
אשמח לקבל הצעות של אוזניות בלוטוס איכותיות למוסיקה ולשיחות, אך בהדגש על שמיעה טובה בשיחה בשתי הצדדים, כי במאוד הרבה אוזניות בלוטוס (חיקויים בפרט) לא שומעים טוב, וכמו"כ לוקח זמן להתחבר למכשיר וכמובן מתקלקלים מהר, מניסיון.
מאוד חשוב לי שישמעו אותי טוב בשיחות (כמובן שגם אני ישמע טוב, אבל הבעיה בהרבה אוזניות בלוטוס זה בעיקר במיקרופון).
-
@ישראל-קונצברג אמר בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות למוזיקה ושיחות, מה מומלץ?:
איפה הכי זול האיירפודס 2 של אפל?
נו למישהו יש מושג?
-
@ישראל-קונצברג ממליץ את זה מאד-וגם זול(350 שח-זול לעומת מה שהועלה פה...)
-
@ישראל-קונצברג https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=983677
לדעתי זה הכי מומלץ -
@ישראל-קונצברג אני אישית אחרי המון שנים עם בלוטוס על האוזן (קרוב ל13 שנה) ממליץ על האיירפודס 2.
זה אוזניה עם סינון רעשים שאין בשום חברה אחרת, יתכן ויש דומים שהסינון רעשים דומה לאיירפודס 2 של אפל, אבל זה רק דומה ולא באמת.
אני מחזיק את האיירפודס 2 ומנהל איתו שיחות ארוכות ביותר כשבשיחה אחת אני יכול להיות בכמה סוגי זירות עם רעשים ורקעים שונים והמצד השני אף פעם לא יתלונן שיש לו בעיה עם הרעש מסביב...המבחן האמיתי זה במקומות עם רעש, כגון: בכולל מלא אברכים עם קול תורה חזק, אתה יכול לדבר מבלי הפרעה ומבלי לצעוק. באירועים עם רעש חזק ביותר כמו חתונה כשאתה בתוך האולם והחברה רוקדים ישמעו אותך טוב (מה שכן אולי אתה בעצמך לא תשמע את הצד השני בגלל עוצמת הרעש מסביבך, אבל הצד השני ישמע אותך. בכבישים עם מלא רכבים מכל הסוגים ועם רעש חזק ישמעו אותך טוב.
בקיצור מספיק דוגמאות!
אני מסתייג שלא ניסיתי כל אוזניית בלוטוס שמסתובב בעולם..
אבל מאיירפודס 2 לא התאכזבתי כלל.
האיכות של הסינון רעשים
האיכות של הסאונד שאתה שומע
האיכות של המבנה של האוזניה מבחינת הקלילות והגודל, לא לוחץ על האוזן ולא נופל.
(אם אתה חושש להשקיע ובכל זאת לגלות שזה לא מתאים לך, בקש מחבר / שכן וכדומה שישאיל לך את האוזניות לכמה דקות ותעשה עליו ניסוי, כך גם אני עשיתי לפני שרכשתי).לדעתי (אפשר לחלוק עלי
) להשקיע באוזניות אחרות זה פשוט חבל על הזמן והכסף, בפרט על אוזניות שמתקרבות כבר למחירים של האיירפודס 2.
:::
נ.ב. אני בכלל לא אוהד של אפל.. אבל תכלס אני מרוצה מהאוזניות.
:::
שים לב שבמכשירים ישנים יותר (או הרבה כשרים שלא עומדים בחזית הטכנולוגיה) האוזניות לא יעבדו טוב.
אתה צריך לוודא ששתי הצדדים שומעים טוב. לפעמים במכשירים שלא מתאימים רק צד אחד שומע והצד השני לא שומע כלל!! -
אני ממליץ על האוזניות של טרנסומראט האלה:
מניסיון שימוש יש להם שמע טוב ובסים חזקים.
לא עובד עם שיאומי מקשים.
הנ"ל קישור שותפים אבל גם בלי זה הייתי ממליץ עליהן. -
מה ההבדל בין 3 הדגמים של האיירפודס 2 של אפל ומה הכי טוב מביניהם??
-
@מי-כעמך-ישראל-0 עיין פה ותחליט בעצמך מה טוב לך