מדריך | שליחת מייל מהפלאפון - המודל הישן
-
TypeError: Cannot read property 'P050' of undefined
זה כי הגדרתי לולאה שתשלח 5 מיילים וכיוון שאין בשלוחה 5 מיילים זה מחזיר שגיאה (בהרצה ידנית עם טריגר אפי לא רואים את זה)
בהזדמנות אני ישב על זה בינתיים הכל עובד תקין ב"ה אצלי הקובץ נמחק ללא בעיותException: Failed to send email: no recipient
זה אומר שאין כתובת לשליחת המייל יכול להיות שהקלדת את המייל לא נכון תנסה לשלוח מייל נוסף עם כתובת תקינה זה אמור להסתדר
-
@מיכאלוש אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
זה כי הגדרתי לולאה שתשלח 5 מיילים
למה לעשות מספר קשיח? תעשה לולאה לפי אורך המערך (length) או - עדיף - for of.
משהו כזה:for (const row of renderFileJson.data) { var recipient = row["P050"]; Logger.log('הכתובת לשליחה:' + recipient); var subject = row["P051"]; Logger.log('כותרת ההודעה:' + subject); var body = row["P052"]; Logger.log('תוכן ההודעה:' + body); sendemail(recipient, subject, body, name) deleteFile(url, token, extension) }
-
@055678 אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
@מיכאלוש
יש מצב שאתה עושה אקסל שכולל החרגה של קידומי מכירות
ושיגיד את מס' הקבצים המצורפים (כמו שדיבו על זה פה ) ???יש לי הרגשה שהתכוונת לדבר אליי לגבי קבלת מיילים ולא לשליחת מיילים
אם כן אז לעניין הקבצים המצורפים אני באמת רוצה לעשות את זה בגירסאות הבאות רק שאני רוצה להוסיף אפשרות לשמיעת הקבצים המצורפים
ולעניין הקידומי מכירות אני חושב שלא כדאי להתערב לאנשים מה לשלוח לפלאפון ובאמת השארתי את האופציה למי שמעוניין ע"י עריכה של הקובץ אקסל -
@מנצפכ
בעיקרון.... גם כשהם סרוקים כתמונה זה אפשרי,
אם יהיה סקריפט שמשתמש בשרת שיש בו תוכנה לזיהוי OCR כדוגמת ABBYY........
בקיצור העולם הולך ומשתכלל....@צדיק-תמים אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
@אלף-שין די ירדתי מזה, גם בגלל שגיליתי שמייקרוסופט נותנים בחינמי רק שעה אחת של זיהוי בחודש, וגם בגלל שגוגל ממררים את החיים עם האימות
חשבתי שניסת דרך גוגל דוקס, בכל אופן אולי זה כן אפשרי דרכם?
-
@צדיק-תמים אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
@אלף-שין אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
חשבתי שניסת דרך גוגל דוקס, בכל אופן אולי זה כן אפשרי דרכם?
לא הבנתי מה השאלה מעבר למה שכתבתי
וכמובן שגוגל דוקס לא קשורכי בגוגל דוקס יש זיהוי דיבור חינמי יותר ממיקרוסופוט,
ולכן אני שואל אם תוכל לעשות דרך גוגל דוקס [על שרת?] זיהוי דיבור?
כמו שחשבת לעשות דרך הזיהוי דיבור של מייקורוספוט. -
@צדיק-תמים
לא התכוונתי ככה... אני אומר אם נמצא איזה שרת חינמי [יש הרבה לתקופות לא מבוטלות]
יהיה אפשר לכאורה להריץ שם איזה תוכנה שתמיר את המלל לטקסט באמצעות תמלול דרך גוגל דוקס,
הלא כן?
וזה אפשרי אולי גם במייקרוסופוט ללא הגבלת זמן דרך זיהוי דיבור באופיס, שוב דרך שרת שיושב על מחשב כלשהוא
או שנמצא בחינם או שמישהו יתרום נניח....
למשל כמו מי שעשה שליחת מייל דרך איזהשהוא שרת כמו שהוסבר פה. -
@ישראל10 אמר במדריך | שליחת מייל מהפלאפון:
@צדיק-תמים תכלס' מה צריך לעשות עכשיו?
יש דרך שזה יעבוד?לכאורה הפתרון זה להחליף את ההגדרה בקובץ AprovaiAll לצורה הבאה:
P050+1@gmail.com=mail@gmail.com P050+2@gmail.com=mail@gmail.com P050+3@gmail.com=mail@gmail.com
ואז להקיש 1 (11111#) 0# לבחור ב 1 (@gmail.com) ו 11
אני ינסה לחשוב ולבדוק אולי יש עוד פתרונות