בעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט
-
@פקז בבקשה
וכמו שאמרתי
נראה שמעולם לא היית באתר זה -
@פקז אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
שגיאה 418 זה נראה שאתה רובוט
ממש לא, מקור לא אמין בעליל
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/418
https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=HTTP_418
בגדול זה סטטוס שלא בשימוש, ולכן נטפרי פשוט משתמשים בו כדי לציין חסימה. -
@אליהו-ל מבחינת תעודות כנראה שטאבלט רגיל עם רוט יהיה יותר טוב. המעלה בוויפרי לאנדרואיד זה שיש לך חנות שלהם. אבל אז אתה לא יכול להתקין בכלל אפליקציות לא דרך החנות שלהם. וכן אתה מוגבל לתמיד לחיבור של נטפרי בלבד (אין אפשרות באנדרואיד להסיר את הוויפרי, גם לא בתשלום של מאה ש"ח, בשונה ממחשב).
@אליהו-ל אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
קוד השגיאה 418
זה הקוד חסימה של נטפרי.
אבל חנות גוגל פליי חסומה בנטפרי.@אליהו-ל אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
אבל שאני נכנס לאתרים שנפתחים בנטפרי זה כותב לי השירות שלך אינו מאובטח ושאני נכנס לתמיכה של נטפרי זה כותב לי שיש בעיה כי לא התקנתי תעודת אבטחה אבל בהגדרות של הטאבלט זה מראה לי שעדכנתי כמו שצריך
זה נראה שהתעודה לא מותקנת כמו שצריך.
@צדיק-תמים אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
התקנתי בדיוק כמו שכתוב במדריך וזה נראה שזה הותקן כמו שצריך וכמו שמראים בסרטון שם
-
או שמדובר בכרום בגרסה 100 ומעלה
@A0533057932 אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
@אליהו-ל זה המקרה?
אם כן תנסה דפדפן אחר/גרסה יותר ישנה של כרום -
@A0533057932 אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
@אליהו-ל זה המקרה?
אם כן תנסה דפדפן אחר/גרסה יותר ישנה של כרום@צדיק-תמים באמת בדפדפן אחר נפתח לי דברים של נטפרי אבל זה מקפיץ לי כל רגע חלון של ''יש בעיות באישור האבטחות של אתר זה'' וגם שמייל וצ'אט זה עושה לי מצב אופליין שאני לא יכול לכתוב כלום לאנשים
-
@צדיק-תמים באמת בדפדפן אחר נפתח לי דברים של נטפרי אבל זה מקפיץ לי כל רגע חלון של ''יש בעיות באישור האבטחות של אתר זה'' וגם שמייל וצ'אט זה עושה לי מצב אופליין שאני לא יכול לכתוב כלום לאנשים
-
@צדיק-תמים באמת בדפדפן אחר נפתח לי דברים של נטפרי אבל זה מקפיץ לי כל רגע חלון של ''יש בעיות באישור האבטחות של אתר זה'' וגם שמייל וצ'אט זה עושה לי מצב אופליין שאני לא יכול לכתוב כלום לאנשים
באמת בדפדפן אחר נפתח לי דברים של נטפרי אבל זה מקפיץ לי כל רגע חלון של ''יש בעיות באישור האבטחות של אתר זה''
איזה דפדפן?
אפליקציות של גוגל לא עובדות חלק, לפעמים עובד ולפעמים לא. -
באמת בדפדפן אחר נפתח לי דברים של נטפרי אבל זה מקפיץ לי כל רגע חלון של ''יש בעיות באישור האבטחות של אתר זה''
איזה דפדפן?
אפליקציות של גוגל לא עובדות חלק, לפעמים עובד ולפעמים לא.@צדיק-תמים דפדפן שהגיע עם המכשיר משהו תכלת כזה
-
@פקז אמר בבעיה | לא מצליח להוריד אפליקציות מחנות פליי בטאבלט:
בעיה באישור האבטחה זה לא קשור לנט פרי אלא לWIFI בדרך כלל תנסה
להתחבר לרשת אחרת ותבדוק אם זה ממשיךבאמת ברשת שהיא לא נטפרי הווי פיי עבד חלק, היה לי פה לכמה שעות רשת פתוחה