בירור | מספר וירטואלי
-
-
-
@אבי_770 @הברסלברי @צדיק-תמים
אז איזה אפשרות יש לי אם אני רוצה שיהיה לי מספר אחד ששני פלא יהיה להם את אותו ההזוי ,2 סימים על אותו מספר אני לא רוצה כי אני לא רוצה לשלם כל חדש על אותו מספר אני רק רוצה שיהיה לי את המספר שאני רוצה ואז לסגור את הקו?
[צריך קומבינות וראש יצרתי כדי להצליח לעשות כזה דבר] -
@צדיק-תמים א' אני רוצה לניד מספר נייד ולא נייח ולכן אני לא יכול להשתמש בIVR
ב אני יש לי מערכת [קו כך שלא צריך יחידות ] [נקרא לה א'] וא קולטת רק את המספר 1234 ואני לא יכול להוסיף עוד מספר חוץ מ1234 ולכן אני רוצה ששני הפלא יהיו על אותו זהוי וכך אני יכול להתקשר מ2 פלא וזה יקלט על אותו מספר -
@qwq אמר בבירור | מספר וירטואלי:
ב אני יש לי מערכת [קו כך שלא צריך יחידות ] [נקרא לה א'] וא קולטת רק את המספר 1234 ואני לא יכול להוסיף עוד מספר חוץ מ1234 ולכן אני רוצה ששני הפלא יהיו על אותו זהוי וכך אני יכול להתקשר מ2 פלא וזה יקלט על אותו מספר
בשביל להוציא שיחה גם מוירטואל פלוס צריך יחידות (חוץ מלמספרים נייחים)
א' אני רוצה לניד מספר נייד ולא נייח ולכן אני לא יכול להשתמש בIVR
אתה יכול לשייך כל מספר שתרצה כזיהוי יוצא, רק צריך לאמת פעם בחודש
https://f2.freeivr.co.il/topic/7931/חדש-באתר-הניהול-הוספת-זיהוי-ספיישל-לקמפיינים-שיחות-יוצאות-בצורה-עצמאית
ייתכן שאפשר לשייך קבוע מספר נייד, תשאל בשירות לקוחות אם זה אפשרי בקו IVR שלא מיועד להיות קו תוכן -
@צדיק-תמים אמר בבירור | מספר וירטואלי:
אתה יכול לשייך כל מספר שתרצה כזיהוי יוצא, רק צריך לאמת פעם בחוד
-
@צדיק-תמים
נייד של יומת המשיח 'אבל אני רוצה מספר ס'פציפי שיהיה לי ו2 פלא יכלו להתקשר ממנו על אותו זיהוי משני קווים אמיתיים שיש ליכמו שאמר לך @צדיק-תמים את המס' הנייד שאותו אתה רוצה לזיהוי שיחות יוצאות תנייד לימות עבור וירטואל פלוס, ואז תפתח מערכת ivr2 (תגדיר סיסמה בכניסה או רשימה לבנה) , תגדיר שלוחה לשיחות יוצאות, תקנה יחידות, תוסיף זיהוי של המס' הוירטואלי שניידת לימות כך שבשיחות יוצאות יופיע המס' הנ"ל , ותתקשר מ 2 המכשירים שאתה רוצה למערכת ivr2 , תיכנס לשלוחה של השיחות יוצאות ותחייג לאן שאתה רוצה, וכך מ2 המכשירים יופיע לנמען המס' הוירטואלי שרצית.
(ואל תשכח אחת לחודש לחדש את הזיהוי, כי אם לא המס' שיופיע לנמען יהיה המס' הרגיל של המערכת.) -