בעיה | כל הזמן האינטרנט שלי נחסם!
-
@ephraum-tzvi עובד?
-
@ephraum-tzvi עובד?
-
E ephraum tzvi סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
@LEVI-H ביינתיים הצלחתי לעבור רשת.. אעדכן אם זה שוב קרה.. תודה על העזרה!!
-
זה נראה לכם באמת קשור לספק? או שזה בעיה שנוצרה במחשב?
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | כל הזמן האינטרנט שלי נחסם!:
אתה תוכל לדעת את זה - על ידי שתחבר מחשב אחר לראוטר הנוכחי.........
-
@ephraum-tzvi אמר בבעיה | כל הזמן האינטרנט שלי נחסם!:
אתה תוכל לדעת את זה - על ידי שתחבר מחשב אחר לראוטר הנוכחי.........
-
שלום, יש לי בעיה במחשב (נראה לי זה התחיל מאז שהתקנתי רימון אבל אני לא יודע אם זה קשור לזה או לבעיה אחרת..), כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי "אין אינטרנט, מאובטח" אז אני מנסה להתחבר למרחיב של הוואי פי "יש לנו 3 רשתות, אחת- הרשת הראשית, שתים- מרחיב לחלק אחד בבית והשלישי לחלק השני..פשוט לפני היו לנו כל הזמן בעיות קליטה...) ובכל זאת זה נותן לי "אין אינטרנט, מאובטח" התקשרתי לבזק, הם אמרו לי שזה כנראה קשור לספק (רימון) מה אפשר לעשות?? בסוף אני כל פעם עושה איפוס רשת או מנסה ומנסה ומפעיל מחדש עד שאני מצליח
בתודה מראש לכל העוזרים!@ephraum-tzvi איזה ספק יש לך?
כי לי יש 019 וזה גם קורה המון לאחרונה (הנורה שמראה את הספק נהיית אדומה), יכול להיות שהתקלה אצלם? -
@ephraum-tzvi איזה ספק יש לך?
כי לי יש 019 וזה גם קורה המון לאחרונה (הנורה שמראה את הספק נהיית אדומה), יכול להיות שהתקלה אצלם? -
E ephraum tzvi סימן נושא זה כשאלה ב
-
E ephraum tzvi סימן נושא זה כנפתר ב
-
תודה רבה לכולם על העזרה מה ש- @LEVI-H אמר (לנסות להתקין מחדש רשיון הגנה..) עזר ביינתים למרות שזה קרה לי שוב אבל עכשיו אין את הבעיה הזו!
@ephraum-tzvi היה לי גם רימון ואחת לכמה ימים זה היה קורה לי גם, וכל פעם היה צריך פורצדורות מול הנציג וכו' ובסוף היה מסתדר, נמאס לי ועברתי לנטפרי, אפילו שזה פחות נוח לי
-
@ephraum-tzvi היה לי גם רימון ואחת לכמה ימים זה היה קורה לי גם, וכל פעם היה צריך פורצדורות מול הנציג וכו' ובסוף היה מסתדר, נמאס לי ועברתי לנטפרי, אפילו שזה פחות נוח לי