בקשה | מה עדיף ווינדוס 10 או 11 ?
-
@EZN קודם כל זה לא כמו לעבור מווינ7 לעשר כי המערכות הפעלה 10 ו11 לא כ''כ שונות באופן השימוש (אולי יש כמה אופציות נוספות בווינדוס 11 שבקושי צריך..) אז אם אתה מסתדר בווינדוס 10 לא תצטרך להיתרגל מחדש לווינדוס 11.. הבעיה היא שמייקרוסופט לא סיימו לתקן את כל הבאגים, לכן אני עדיין נשאר בווינדוס 10 וכשאראה שווינדוס 11 ללא באגים בכלל- למה לא לעבור ל11 (אלא אם כן יש לך בעיה עם העיצוב של 11...)
שורה תחתונה: אני מציע לךלהישאר על 10 וכשתראה שווינדוס 11 כבל בלי שום באגים- תוריד..(אפשר לראות אתזה לפי כמות ההורדות של ווינדוס 11 באתר של מייקרוסופט...) -
@אליר325000 לא בטוח מלא שדרגו משבע לעשר
-
@אליר325000 אמר בבקשה | מה עדיף ווינדוס 10 או 11 ?:
10 היה אחרי 8 כולם רצו להחליף
כי 8 הייתה מערכת (לדעתי) נוראית..מצד אחד עיצוב נוסטלגי כמו ווינדוס 7, מצד שני עיצוב מרובע ו"חדשני" יותר כמו ווידוס 10.. וגם הם הוסיפו כלמיני דברים מעצבנים כמו ההתחל במסך מלא וכאלה שאנשים (כמוני) ממש לא התחברו לזה
-
@ephraum-tzvi לא רק אתה חושב כך. המשתמשים הצביעו ברגליים, והדירו רגליהם מווינדוס 8. ווינדוס 8 הייתה לכל היותר הכנה לווינדוס 10 ולא משהו שראוי להיות מערכת הפעלה
-
המעבר מ7 ל8, מזכיר ממש את 10 ל11, בשניהם במערכת הפעלה הקודמת אנשים בכלל לא ממהרים לעזוב
רק שהמעבר מ 7 ל-8 זה היה בגלל שכולם התרגלו לווינדוס 7 8לנוחות שלו ובווינ10 ל-11 זה כי הם ממש דומים וווינדוס 11 עדיין לא גמורה סופית מבחינת כל הבאגים שלא הספיקו לתקן... -
@NH-LOCAL צודק! זה באמת נראה מעבר לעיצוב בסגנון אחר, רק שאני בזמנו חשבתי שכנראה שיוציאו מערכת הפעלה אחרת אבל נראת ממש דומה, וכשראיתי את ווינדוס 10 התפעלתי מהעיצוב ורציתי לעבור (כמו שווינדוס וויסטה ממש דומה ל7, כך חשבתי שיהיה מווינדוס 8 למערכת הפעלה הבאה...
-
@ephraum-tzvi באופן כללי יש לציין שאין מה להתרגש מזה שאנשים לא עוברים למערכת החדשה.
גם ב-XP בזמנו אנשים לא היו מסוגלים לעבור אפילו לווינדוס 7, למרות שאין להשוות בינה ל-XP.
(מי שרוצה להבין יכול לבדוק את שתיהם על מכונה וירטואלית ולראות את עוצמת ההבדל...) -
@EZN אמר בבקשה | מה עדיף ווינדוס 10 או 11 ?:
יש לנו כרגע ווינדוס 10, האם כדי להתקין את הגירסה 11?
במצב הנוכחי לא
יתכן מאד שאחרי העדכון הקרוב ההמלצה תשתנה
אבל במצב כרגע עדין אין כמעט מה להרוויח ויש עדין באגים שב10 (אחרי 7 שנים של שדרוגים) כבר לא קיימים