הצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין
-
@דוד-התותח @צור @משהקפלן
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:אני מציע, שתפתח פוסט חדש עם בקשה, לכל מי שהעלה או מכיר תוכנה אופליין בפורום, שישלח אליך את הקישור לפוסט עליו הוא מדבר, לצ'אט או למייל שלך, וכך העבודה שתישאר לך זה לערוך לנפות ולסנן, ותחסוך בצורך לחפש ולסרוק את הפורום כולו (זה עדיין הרבה עבודה אבל יותר קל).
או שאולי עדיף שבפוסט עצמו שיפתח לנושא, כל אחד יצרף בפוסט משלו קישורים לתוכנות אופליין בפורום, (כך ימנעו כפילויות, כשכל אחד ידע איזה תוכנות צוינו כבר...), ולאחמ"כ לסדר הכל כאינדקס.
-
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
@דוד-התותח @צור @משהקפלן
@הרב-יעקב-ישראל אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:אני מציע, שתפתח פוסט חדש עם בקשה, לכל מי שהעלה או מכיר תוכנה אופליין בפורום, שישלח אליך את הקישור לפוסט עליו הוא מדבר, לצ'אט או למייל שלך, וכך העבודה שתישאר לך זה לערוך לנפות ולסנן, ותחסוך בצורך לחפש ולסרוק את הפורום כולו (זה עדיין הרבה עבודה אבל יותר קל).
או שאולי עדיף שבפוסט עצמו שיפתח לנושא, כל אחד יצרף בפוסט משלו קישורים לתוכנות אופליין בפורום, (כך ימנעו כפילויות, כשכל אחד ידע איזה תוכנות צוינו כבר...), ולאחמ"כ לסדר הכל כאינדקס.
אתה יודע מה הבעיה? שיהיה שרשור של 400 פוסטים, ולאף אחד לא יהיה סבלנות לבדוק אם כבר הכניסו את הקישור שהוא חושב שהוא גילה בו את אמריקה.......
-
@משהקפלן אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
אתה יודע מה הבעיה? שיהיה שרשור של 400 פוסטים, ולאף אחד לא יהיה סבלנות לבדוק אם כבר הכניסו את הקישור שהוא חושב שהוא גילה בו את אמריקה.......
צודק, אבל זה ודאי עדיף מבמייל או בצ'אט שגם את האופציה לעבור על 4 פוסטים אין...,
אבל לדעתי, כל אחד שיביא קישורים, את כל הקישורים שלו, שיכניס באותו פוסט על ידי עריכה.(חוץ ממשתמשים חדשים שלא יכולים לערוך ואז באמת יהיה יותר פוסטים). -
@הרב-יעקב-ישראל נראה לי צריך פשוט לעשות בקטגוריית תוכנות, קטגוריה נפרדת, כמו שעשו לניווט וכדו', ולראות מה יילד יום, ולהשתפר תוך כדי ריצה
-
@הרב-יעקב-ישראל הכי פשוט שמישהו שיש לו זמן עודף (ולא, לי אין מהמוצר הזה לצערי) יבקש שישלחו לו לצ'אט (ולתועלת העניין רק לצ'אט) והוא יערוך את זה בפוסט
וכמו שאמרו הטוב ביותר הוא לערוך בהתחלה בקובץ וורד ולהעלות שיהיה נפח -
@צור אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
(ולתועלת העניין רק לצ'אט)
למה דוקא בצ'אט? זה יגרום לכמות כפילויות היסטרית...
-
@משהקפלן אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
@הרב-יעקב-ישראל נראה לי צריך פשוט לעשות בקטגוריית תוכנות, קטגוריה נפרדת, כמו שעשו לניווט וכדו', ולראות מה יילד יום, ולהשתפר תוך כדי ריצה
זה מה שהציעו בפוסט הראשון, אבל זה כבר מצריך התערבות של המנהלים, וגם יש תוכנות שהם דו שימושיות, גם אופליין וגם אונליין, וא"כ באיזה אזור זה יהיה?, נראה לי שאינדקס יותר יעיל במקרה הזה.
-
למה דוקא בצ'אט? זה יגרום לכמות כפילויות היסטרית...
הפוך זה יגרום לזה שיהיה קל לסנן
נראה לי צריך פשוט לעשות בקטגוריית תוכנות, קטגוריה נפרדת
לא נראה לי שיפתצו משני סיבות
- מה רע בפוסט עם אינדקס מסודר לפוסטים ברחבי הפורום?
- קשה לי לראות ע"ס הצהרה שיפתחו קטגוריה
-
@הברסלברי אמר בהצעת ייעול | אזור מיוחד לדברים שעובדים אופליין:
מה הבעיה לשים כוכביות
זה מאד מסורבל, לטעמי הרבה יותר נוח, פעם אחת לפתוח את זה בנטפרי וזהו, במקום להסתבך כל פעם, למחוק כוכביות, ולחבר חלקי קישורים...
צריך לבנות בוט שעושה את זה לבד
-
במחשבה שניה זה יכול להיות משהו בכיוון שיהיה "להורדה אונליין" ו"להורדה אופליין"