בקשת מידע | תיקון שתי קווים בהדפסה | מדפסת Brother MFC-8880DN Printer
-
מניסיון שלי זה בעיה בגוף החימום שמייבש את הדיו [זהירות! הוא רותח מיד לאחר ההפעלה].
לעיתים יעזור לנקות בעדינות [עם ממחטה עדינה, כמו שמנקים מסכים (או משקפיים)]
-
@שמ18 אמר בבקשת מידע | תיקון שתי קווים בהדפסה | מדפסת Brother MFC-8880DN Printer:
מניסיון שלי זה בעיה בגוף החימום שמייבש את הדיו [זהירות! הוא רותח מיד לאחר ההפעלה].
לעיתים יעזור לנקות בעדינות [עם ממחטה עדינה, כמו שמנקים מסכים (או משקפיים)]
יש לך את המדפסת הזאת?
אתה יודע להגיד לי איפה זה נמצא? (צילו"מ)
@CRUL30 אני רואה שעכשיו כתוב לי:
replace parts
ולמטה כתוב:
Fuser unit & Laser unit -
אין לי את הדגם הזה, אבל יש לי דגם אחר של Brother, ובעבר היו לי עוד דגמים שלהם, ובכולם זה נראה בערך אותו דבר.
יש מאחורה מכסה לפתוח [פותחים אותו גם בהדפסת מעטפות וכדו']
שם יש חלק עם גלגלים שמוציא את הדף ובשני צידיו ידיות קטנות [מסומנת בחץ אדום], שלחיצה עליהן משחררת אותו לפתיחה כלפי מטה.
מאחוריו רואים גליל כתום והוא המייבש - התנור.
ניתן לגלגל אותו בזהירות ע"י מברג או משהו דומה בצד בגלגל השיניים שלו [לא מדי בכח], ואם רואים עליו כתמי לכלוך לנקות בעדינות עם ממחטה עדינה. -
@שמ18 אמר בבקשת מידע | תיקון שתי קווים בהדפסה | מדפסת Brother MFC-8880DN Printer:
אין לי את הדגם הזה, אבל יש לי דגם אחר של Brother, ובעבר היו לי עוד דגמים שלהם, ובכולם זה נראה בערך אותו דבר.
יש מאחורה מכסה לפתוח [פותחים אותו גם בהדפסת מעטפות וכדו']
שם יש חלק עם גלגלים שמוציא את הדף ובשני צידיו ידיות קטנות [מסומנת בחץ אדום], שלחיצה עליהן משחררת אותו לפתיחה כלפי מטה.
מאחוריו רואים גליל כתום והוא המייבש - התנור.
ניתן לגלגל אותו בזהירות ע"י מברג או משהו דומה בצד בגלגל השיניים שלו [לא מדי בכח], ואם רואים עליו כתמי לכלוך לנקות בעדינות עם ממחטה עדינה.זה בעצם נמצא על התוף?
כי היום החלפתי לתוף חדש ולא עזר -
לא.
מהצד האחורי -
לא.
מהצד האחוריצודק זה אכן זה רואים שם הרבה פסים שחורים מקווה שאצליח לנקות את זה