בעיה | אוזניות ג'ברא elit t75 בעיה בזמן שיחה
-
ממש חדשות מהשבוע האחרון הסאונד פצצה ואיכות החיבור אבל בזמן שיחה מהצד השני אני מקבל תגובות ששומעים אותי מעומעם ולא חד בכלל...
מה לעשות? איך ניתן לפתור.
תודה לכול העונים. -
ממש חדשות מהשבוע האחרון הסאונד פצצה ואיכות החיבור אבל בזמן שיחה מהצד השני אני מקבל תגובות ששומעים אותי מעומעם ולא חד בכלל...
תודה לכול העונים.@שור-ההר היה לי כבר 2 אוזניות כאלה, והאמת שהמיקרופונים לשיחה שם לא הכי טובים.
אני לא חושב שזה באג דווקא אצלך. אלא כל אוזניות שלא יוצאות מחוץ לאוזן (כמו אפל) האיכות שיחה שם לא תהיה טובה. זאת המציאות. -
@שור-ההר היה לי כבר 2 אוזניות כאלה, והאמת שהמיקרופונים לשיחה שם לא הכי טובים.
אני לא חושב שזה באג דווקא אצלך. אלא כל אוזניות שלא יוצאות מחוץ לאוזן (כמו אפל) האיכות שיחה שם לא תהיה טובה. זאת המציאות.@אליעזר-לוי של איזה חברות היו האוזניות?
-
@שור-ההר קניית מחנות? אליאקספרס?
אם חנות תחזור אליהם תגיד שזה עושה בעיות שלא אמורות להיות! אם זה אליאקספרס אם שתיל להשתגע ותפתח מחלוקת, או שאין מה לעשות!
מקסימום איפוס לאוזניות, ניקוי של המיקרופון!@חיים-גרין קניתי בKSP אבל אני יותר מזדהה עם מה שכתב אליעזר לוי...
-
@חיים-גרין קניתי בKSP אבל אני יותר מזדהה עם מה שכתב אליעזר לוי...
@שור-ההר יש לי גברה כבר שנתיים אני משוגע על זה ואין לי את הבעיה הזאת ואגב אני גם קניתי בKSP אני ממליץ לך לנסות לפנות אליהם
-
@שור-ההר יש לי גברה כבר שנתיים אני משוגע על זה ואין לי את הבעיה הזאת ואגב אני גם קניתי בKSP אני ממליץ לך לנסות לפנות אליהם
@איש-ימיני-0 אל היבואן או אל KSP. כי KSP רק המשווקים?
-
תודה לכול העונים. -
@שור-ההר שים לב שיש כמה מצבים בשיחה ואם הם חדשות ממליץ להתחבר איתם לאפליקציה שלהם יש עדכון לאוזניות וזה נותן אפשרות לשלוט בסינון רעשים של השיחה
-
@איש-ימיני-0 אתה יושב באוטובוס לדוגמא ומדבר עם האוזניות ומצליחים לשמוע אותך נורמלי?
-
@איש-ימיני-0 אתה יושב באוטובוס לדוגמא ומדבר עם האוזניות ומצליחים לשמוע אותך נורמלי?
-
@אליעזר-לוי בטח..
-
@איש-ימיני-0 בKSP בקשו שאבוא לסניף הקרוב לצורך בדיקת סאונד על ידם.
מה הם עושים?
והאם אין זה ניסיון למריחה או נפנוף והתחמקות? -
מה הם עושים?
והאם אין זה ניסיון למריחה או נפנוף והתחמקות?@שור-ההר לא מאמין שזה מריחה הם מקצוענים
-
מה הם עושים?
והאם אין זה ניסיון למריחה או נפנוף והתחמקות? -
@שור-ההר מסתבר שזאת לא מריחה. הבעיה היא שבטח הבדיקה שהם יעשו תהיה במקום שקט ולהבנתי עיקר הבעיות שלך הם במקומות רועשים יותר
@aiib זו הנקודה שבדקתי בבית שלי במקום שקט נתתי לאשתי להתקשר אלי ולדבר עם האוזניות שתיהן, ימין בימין ושמאל בשמאל ושמעתי ואותה כאילו היא מדברת מבעד שמיכה או פיסת בד ובמקום שהשמע יהיה חד וברור הוא מעומעם....
@איש ימיני 0 זו גם תשובה בשבילך שהמבחן אינו מקום רועש אלא באמת פגם. אלו אזניות הדגל הקודמות של ג'ברא לא הגיוני בעיניי שהן לא מתאימות לשיחה.... זאת אומרת לפני שנה הן היו המילה האחרונה שלהם.. נראה לי.... -
@aiib זו הנקודה שבדקתי בבית שלי במקום שקט נתתי לאשתי להתקשר אלי ולדבר עם האוזניות שתיהן, ימין בימין ושמאל בשמאל ושמעתי ואותה כאילו היא מדברת מבעד שמיכה או פיסת בד ובמקום שהשמע יהיה חד וברור הוא מעומעם....
@איש ימיני 0 זו גם תשובה בשבילך שהמבחן אינו מקום רועש אלא באמת פגם. אלו אזניות הדגל הקודמות של ג'ברא לא הגיוני בעיניי שהן לא מתאימות לשיחה.... זאת אומרת לפני שנה הן היו המילה האחרונה שלהם.. נראה לי.... -
@שור-ההר אמר בבעיה | אוזניות ג'ברא elit t75 בעיה בזמן שיחה:
ולדבר עם האוזניות שתיהן, ימין בימין ושמאל בשמאל
בדקת כל אחד בנפרד?
-
@שור-ההר קניית מחנות? אליאקספרס?
אם חנות תחזור אליהם תגיד שזה עושה בעיות שלא אמורות להיות! אם זה אליאקספרס אם שתיל להשתגע ותפתח מחלוקת, או שאין מה לעשות!
מקסימום איפוס לאוזניות, ניקוי של המיקרופון!@חיים-גרין אבל שיהיו מלוכלים הן חדשות האוזניות? ואיך לנקות מה אתה ממליץ בלי אחריות כמובן...