בקשת מידע | איך להפסיק הטרדות של קווי נייעס
-
@shay-ar אמר בבקשת מידע | התרדת קווי נייעס:
אם מישהוא יודע איך מפסיקים את ההתרדה הלא נורמאלית הזאת של הקווי ניעס והצינוקים זה פשוט לא נורמאלי היום זה הגיעה לרמות שאף פעם לא קרה לי קיבלתי 10 צינתוקים מ0548570982 פשוט לא הגיוני אם למישהוא יש מידע אך איך מפסיקים את זה הודה לו מאוד תודה
אני קיבלתי מאותו מספר אבל אם הספרה 1 בסוף (הגרלה של דושינסקי) (קיבלתי רק פעם אחת)
@shay-ar אמר בבקשת מידע | התרדת קווי נייעס:
למישהוא יש מידע אך איך מפסיקים את זה הודה לו מאוד תודה
תורמים להם
-
@מוטי-זהב אמר בבקשת מידע | איך להפסיק הטרדות של קווי נייעס:
תורמים להם
אחרי שתרמת נהיית "דג שמן" שלהם... אני לא אומר לא לתרום חלילה אבל זה לא פותר את הבעיה. נכנסים לימות המשיח, ומבקשים הסרה בשלוחה 6 אני חושב.
חוץ מזה יש דרכים שלא קשורות לימות המשיח - אני לא יודע איך, אבל יותר קשה להילחם בהם, ואני בספק אם זה בכלל אפשרי, והמבין יבין. -
שיהיה ברור כמה דברים
א' לא משתלם להגיש בקשה לימות לניתוק מצינתוקים הדבר גורם לך להיות מנותק מכל הקווים וזה כולל קווי משפחה וקווי שמחות שאתה כן מעוניין להיות רשום בהם
ב' ככלל כל חברה מחוייבת לתת את אפשרות להסרה מרשי''ת באחת מן השלוחות חברה שלא עושה את זה עוברת על החוק בעבר חברת ימות המשיח נתבעה ע''י אדם פרטי שקיבל 34 צינתוקים ולא היה לו אפשרות להסיר את עצמו ובית המשפט חייב את החברה ב700 ש''ח על כל צינתוק
רוב החברות משתדלים לעמוד בקריטריונים ע''מ שלא להיקנס בדרך כלל ניתן להסיר את עצמך ע''י הקשה על 9 -
@אבי_770 הבעיה היא שימות המשיח הפכה להיות הפלטפורמה המרכזית להטרדת אנשים.
כל מוסד מטריד (ויש אלפים ...) פותח 100 קוים ומתקשר מכל אחד מהם כמה צינטוקים. זה הפך למטרד בלתי נסבל.
אם היה ספאם בקוי טלפון מזמן הייתי שולח את ימות המשיח לספאם.היה צריך להגדיר שרק אדם שרוצה להצטרף לצינתוקים צריך לאשר את זה ואז ניתן לשלוח אליו צינתוקים.
המצב העכשוי שהחברות שולחות לך צינתוקים בלי רשות, ואתה צריך לעבוד כל היום ולבטל הוא בלתי נסבל.מילא באנשים צעירים שיש להם זמן וכוח להתעסק עם זה, אבל זה מטריד (בין השאר) אנשים מבוגרים ...
ועוד נקודה, אדם שביקש להצטרף, לקו אחד, זה לא אומר שהוא מסכים גם לקבל כל היום טלפונים, מכל טרדני תבל.
-
@ykingsmart תעדכן את הרשימה שלך יש תקופות ששולחים ממספר מסויים ואח"כ מחליפים/
\בסופו של יום - תמצא את עצמך נהנה מאיזשהוא שירות צינתוקים, כך שזה לא כ"כ גרוע כמו שעושים את זה\ -
-
תעשה ניתוביה ושם תכנס לקווים שחסומ ים ותנתק את עצמך משם!
-
@אבי_770 אמר בבקשת מידע | איך להפסיק הטרדות של קווי נייעס:
לקוחות ימות המשיח שולחים על מנת לסבך את ימות המשיח
לא חושב שהגזמת קצת?!
@אבי_770 אמר בבקשת מידע | איך להפסיק הטרדות של קווי נייעס:
ובשביל שלא ישלחו 10000000 צינטוקים ביום זה בתשלום.
וגם כדי שימות ירוויחו משהו
אחרת יש עוד דרכים למנוע הטרדות, למשל שאם רוצים לצנתק לרשימה מעל X מספרים - צריך להסביר למה זה מוצדק, ולקבל אישור.