-
@aiib אמר בבירור | מה גורם לשריפת נתיך?!:
מה גורם לשריפת נתיך של חברת החשמל?!
האם קצר רגיל עלול לגרום?!הגיוני שחברת חשמל מחליפה לנתיך משומש?!
החשמלאי של חברת חשמל החליף נתיך ומיד גם הוא נשרף בגלל שסיבת הקצר עדיין הייתה קיימת, מי אחראי על זה?! [מי צריך לשלם על הנתיך השני?!]אני לא חשמלאי
אבל משהו לא יכול להיות בתיאור שלך
נתיך הוא תמיד יותר גבוה מהלוח
המפסק בלוח היה צריך לקפוץ לפני השרפה
זה די מוזר לי הסיפור -
@a0533057932 זאת חלק מהשאלה.
אני לא זוכר האם המפסק הראשי או הפחת גם קפצו או שרק הנתיך נשף. ולכן השאלה היא האם זה מוכיח שהלוח שלי לא תקין
אני יוסיף שלכאורה אין לי באמת הארקה בבית... -
אני לא זוכר האם המפסק הראשי או הפחת גם קפצו או שרק הנתיך נשף. ולכן השאלה היא האם זה מוכיח שהלוח שלי לא תקין
אני יוסיף שלכאורה אין לי באמת הארקה בבית...דבר כזה קורה כשעושים משהו לא חוקי בלוח כמו הגדלת המתח מהסטנדרט הביתי (40) ליותר, חברת חשמל לא שמים נתיך משומש כי אין סיבה... וגם אם כן זה לא משנה
-
@שלמה-ווייס אמר בבירור | מה גורם לשריפת נתיך?!:
אני יוסיף שלכאורה אין לי באמת הארקה בבית...דבר כזה קורה כשעושים משהו לא חוקי בלוח כמו הגדלת המתח מהסטנדרט הביתי (40) ליותר,
לא עשיתי כזה דבר. מצד שני הנתיך שלי הוא רק של 25 והראשי שלי הוא של 40. על כזה דבר אתה מתכוון?! [לא נראה לי שמוכרים היום ראשי של 25...]
חברת חשמל לא שמים נתיך משומש כי אין סיבה...
הנתיך היה דהוי ונראה כמשומש והחשמלאי הודה לי שזה משומש
וגם אם כן זה לא משנה
זה לא עלול להישרף מהר יותר?!
-
-
@שלמה-ווייס תוכל להסביר לי גם?! למה בעצם זה קשור לגודל?! בקצר יש צריכה מוגברת של חשמל?!
-
@שלמה-ווייס את זה אני מבין, רק שואל מה זה קשור לקצר, האם בקצר יש משיכת יתר של חשמל?!
-
@a0533057932 אמר בבירור | מה גורם לשריפת נתיך?!:
שואבים ללא הגבלה
אם ככה אז בכל מקרה הפחת/ראשי היה אמור ליפול, כי הוא רק 40 והקצר לוקח 1,000
לא? -
מי אחראי על זה?! [מי צריך לשלם על הנתיך השני?!]
איך שאני יודע אתה משלם על שירות, לא נראה לי שיחיבו פעמיים אם זה קריאה אחת. אבל זה מוזר כי הם רוצים קודם שחשמלאי יבדוק שאין עדיין קצר,ואם אמרת להן שהיה חשמלאי ובדק אז זה אחריותך..