בעיה | וויז תקול במסך מולטמדיה ברכב
-
משום מה ביממה האחרונה אפליקציית וויז במסך שלי (תוכנת אנדוראיד) נכבית כמה שניות לאחר הפעלתה, נסיתי פעמיים למחוק ולהוריד שוב מהחנות וכל פעם זה חוזר על עצמו, מישהו יכול לעלות על הבעיה?
-
@אהרן123 אמר בבעיה | וויז תקול במסך מולטמדיה ברכב:
משום מה ביממה האחרונה אפליקציית וויז במסך שלי (תוכנת אנדוראיד) נכבית כמה שניות לאחר הפעלתה, נסיתי פעמיים למחוק ולהוריד שוב מהחנות וכל פעם זה חוזר על עצמו, מישהו יכול לעלות על הבעיה?
???
-
@מוטי-ברנד 6.0.1
-
@מוטי-ברנד 6.0.1
@מוטי-ברנד 6.0.1
בלי קשר להנ"ל אפשרי לשדרג את הגרסה ליותר מתקדם?
-
@מוטי-ברנד 6.0.1
בלי קשר להנ"ל אפשרי לשדרג את הגרסה ליותר מתקדם?
-
@אהרן123 תבדוק בהגדרות אם יש שם עדכון גרסה
אבל אם אתה ממש לא מסתדר תנסה להתקין לא מהחנות
ואם זה לא יילך בכלל אז תעשה איפוס למולטימדיה@מוטי-ברנד ניסיתי כבר להתקין קובץ APK חיצוני וזה לא עזר
-
-
@אהרן123 נסית לעשות ריסט?
@ראובן-שבתי כן
-
@yeh מה זה לכבות? הוא נכבה כל פעם שהרכב נכבה
לא משנה איך
תגרום למכשיר להיכבות -
@אהרן123 תבדוק בהגדרות אם יש שם עדכון גרסה
אבל אם אתה ממש לא מסתדר תנסה להתקין לא מהחנות
ואם זה לא יילך בכלל אז תעשה איפוס למולטימדיה@מוטי-ברנד חפשתי בהגדרות ולא מופיע לי בשום מקום אופציה של עדכון גרסה
ומשהו מוזר שנסיתי שוב להוריד מהחנות ודווקא את הדף הורדה של וויז הוא לא פותח כותב משהו כמו "נראה שמשהו השתבש" אבל פתחתי אפליקציות אחרות וזה כן נותן להוריד. ממש מוזר -
@מוטי-ברנד חפשתי בהגדרות ולא מופיע לי בשום מקום אופציה של עדכון גרסה
ומשהו מוזר שנסיתי שוב להוריד מהחנות ודווקא את הדף הורדה של וויז הוא לא פותח כותב משהו כמו "נראה שמשהו השתבש" אבל פתחתי אפליקציות אחרות וזה כן נותן להוריד. ממש מוזר -
@אהרן123 ??
תגלול בחנות קצת למטה (לא זוכר בדיוק איפה זה) הוא אמור לכתוב אם האפליקצייה תואמת 100% למכשיר שלך
-
@liy ואם היא לא תואמת מה עלי לעשות?
אין כ"כ מה לעשות...
תעבור להשתמש בIGO