בירור | חישוב מהירות העלאה
-
@קינג-קומפיוטר אמר בבירור | חישוב מהירות העלאה:
יש אפשרות לסיב אופטי עם העלאה מהירה יותר, אבל כמה כבר יוצא להשתמש בכאלה כמויות אא''כ אתה עורך סרטים שאז כל קובץ שוקל המון
איפה יש כזאת אופציה?
אני צריך רק באופן זמני כדי לגבות את כל המחשבים לענן -
@aiib אמר בבירור | חישוב מהירות העלאה:
יש אפשרות לסיב אופטי עם העלאה מהירה יותר, אבל כמה כבר יוצא להשתמש בכאלה כמויות אא''כ אתה עורך סרטים שאז כל קובץ שוקל המון
איפה יש כזאת אופציה?
אני צריך רק באופן זמני כדי לגבות את כל המחשבים לענןמקומות מהסוג הזה
https://www.spacing.co.il/ -
@a0533057932 אני רואה עכשיו שלבזק יש 250 מגה העלאה. במחיר סביר ל3 חודשים... ויש גם מענק של משרד הכלכלה 1,000 שקל...
-
@a0533057932 אמר בבירור | חישוב מהירות העלאה:
@aiib אמר בבירור | חישוב מהירות העלאה:
איפה יש כזאת אופציה?
אני צריך רק באופן זמני כדי לגבות את כל המחשבים לענןמקומות מהסוג הזה
https://www.spacing.co.il/איך אני יכול לראות כמה מהירות העלאה?!...
-
@aiib לא הבנתי מה אתה רוצה, אתה רוצה לעשות סיב אופטי בבית/משרד או שאתה מחפש חדר מחשבים עם מהירות העלאה גבוהה?
אם אתה צריך את זה חד פעמי, היית צריך לכתוב "מחפש חדר מחשבים עם מהירות העלאה גבוהה"התשובה לא מוחלטת.
אני לא נזקק לזה באופן קבוע אלא חד פעמי. אבל אני שאלתי רק לגבי חישוב מהירות העלאה. משם זה קצת גלש לצורך שלי. שהוא או למצוא מקום חד פעמי במחיר נמוך להעלות את החומר או לעשות חיבור סיב אופטי לתקופה בבית שלי כי יש לי מענק ממשרד הכלכלה של 1,000 שקל לסיב אופטי -
@aiib ראיתי פרסומות לסיב אופטי סימטרי 1000 מגה הורדה/העלאה אני לא זוכר איזה חברה זה היה אבל תחפש אצל עוד חברות כמו סלקום פרטנר בזק בינלאומי וכדו'
בכזו מהירות אחרי שעתיים וחצי תוכל להודע לחברה על ביטול התקשרות -
@קינג-קומפיוטר ככה זה נשמע שם בכתבה. שהיה והשתנה
אבל אני יכול להתמודד גם עם 250 מגה. אין הבדל גדול בין שעתיים לחצי יממה לגבי הוספת תשתית.
אא"כ אני יילך על כיוון של חלל עבודה