באג | השעון מעורר מצלצל גם כשהוא על מצב לא פעיל
-
יש לי שיאומי לא מקורי אבל סוג של גירסה כשרה (לא כ"כ מבין בזה..)
וקורה המון פעמים שהשעון מצלצל גם לאחר שלחצתי על ההתראה המסויימת- מה שבעצם מבטל את ה'פעיל' שלה והופך אותה ללא פעילה- ופתאום באמצע יום בהיר (או שבת..) הוא מתחיל לצלצל
וראיתי את התופעה הזאת גם אצל חבר שיש לו גירסה דומה
למישהו יש מושג מה זה?
תודה רבה -
@איזי-הייטק איזו גרסא?
-
@איזי-הייטק תן צילום מסך של אודות המכשיר
-
@איזי-הייטק לא מכיר.
-
@איזי-הייטק צריך לסמן את הימים שאתה רוצה שיצלצל אחרת זה מצלצל כל פעם
-
@דוד-חישמק אבל אני לא מעוניין כלל בצלצול אלא בתוכן שכתוב בו ולכן אני מבטל את הצלצול אבל זה לא עוזר כי בכל מקרה הוא מצלצל והוא לא יפסיק לצלצל אלא אם אני ימחק את ההתראה ואת זה אני לא רוצה כאמור
-
@איזי-הייטק דבר ראשון תוריד את הווליום של השעון מעורר בפרופיל שאתה נמצא עליו לאפס, ולזכרוני יש שם בשעון מעורר לבחור האם יהיה רטט, תוריד את הv מהסימון.
אגב, אם אין לך צורך בהתראה תשתמש בתזכורת בלוח שנה לועזי, זה מגניב יותר וההתראה נשארת על המסך עד שתאשר שראית. -
@יצחק-ט-0 תודה רבה על העצה- אבל אני מעוניין שיהיה לי התראות שכן יפעלו (לתזכורת או לשעון מעורר
ובעניין הלוח לועזי חשבתי על זה אבל אני רוצה משהו שאני לא יצטרך יותר מדי לחפור בטלפון כדי לראות ולהיזכר- פשוט ללחוץ מקש אחד ולראות רשימה של כל הדברים שאני צריך לזכור- מה שכרגע יש בשעון מעורר (אמנם רחוק מהנוחות שיש בשאר הטלפונים אבל עדיין משהו) -
פוסט זה נמחק!
-
@איזי-הייטק צריך לרדת למטה ואז הצידה שהכפתור ביטול יהיה מואר ואז ללחוץ באמצע
לא ללחוץ במקש מעל הניתוק -
@צדיק-תמים האמת שלא הבנתי..
תוכל לפרט קצת?
תודה -
@איזי-הייטק ההתראות של השעון מעורר בתפריט הווליום משפיעות רק עליו. לא יקרה כלום אם תוריד לאפס
-
@איזי-הייטק אצלי כן רואים את התזכורת על המסך.
אני לא יודע, אולי זה קשור לגירסה, יש לי את הגרסה של @זונדל -
@איזי-הייטק סליחה, אני רואה שלא קראתי טוב את הבעיה, אצלך זה לא קשור
זה נשמע בעיה בגרסה שלך -
@איזי-הייטק אי אפשר להרויח את הכל.
תתקין תזכורות.