עזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?
-
@a0533057932 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
@איתמר-ט מה המפרט של הנייד?
זה של חבר שלי, והוא צריך להביא לי אותו
אבל מה שנראה לי 4 גיגה ראם זכרון מעבד I3
בקיצור משהו סטנדרטי של השנים האחרונות -
@צדיק-תמים באובונטו אחרי התקנת המערכת צריך להוריד חבילות שפה.בלינדורס זה בילד אין.
@A0533057932 דביאן? ממשק ההתקנה מסובך למשתמש הפשוט.צריך אחת עם ממשק ההתקנה ubuiqty, שזה אובונטו, אובונטו מייט, מינט, לינדורס. אולי גם mint based debian, אבל אני לא זוכר. -
אתר Phoronix הריץ סדרת מבחני ביצועים על אובונטו 21.10 ווינדוס 11 (שישוחררו בעתיד הקרוב) וווינדוס 10 הותיקה. בסך הכל בוצעו 107 מבחנים.
השורה התחתונה - אובונטו ניצחה ב 67.3% מהמבחנים - יותר משני שליש. ווינדוס 10 הגיעה שניה עם 16.8%, ווינדוס 11 מדדה לא הרחק מאחור עם 15.9%.
קישורים:
https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=windows-11-september&num=1 -
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
אתר Phoronix הריץ סדרת מבחני ביצועים על אובונטו 21.10 ווינדוס 11 (שישוחררו בעתיד הקרוב) וווינדוס 10 הותיקה. בסך הכל בוצעו 107 מבחנים.
השורה התחתונה - אובונטו ניצחה ב 67.3% מהמבחנים - יותר משני שליש. ווינדוס 10 הגיעה שניה עם 16.8%, ווינדוס 11 מדדה לא הרחק מאחור עם 15.9%.
קישורים:
https://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=windows-11-september&num=1בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה
ללינוקס יש את הייעוד שלו ולווינדוס יש את הייעוד שלה אף אחד לא יכול להתחרות עם לינוקס ביעילות ואף אחד לא יכול להתחרות עם וינדוס בחוויית המשתמש
הנושא הזה נטחן עד דק ועדיין יש כל מיני אתרים שמתעקשים לטעון אחרת, שוין שיהיה להם בהצלחה -
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
אין לי מקום אחר לאחסן.
אתה יכול לעלות למג'יק קוד https://send.magicode.me/
-
@מישהו12 אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
דרייב זה מקום טוב, לא אמורה להיות תקלה.
אני מוריד הרבה ברוך ה' מדרייב והקישור הזה ל טוב משום מה
יש מצב שאתה שולח בג'מבו מייל לכאן mc348260@gmail.com -
-
אין לי כרגע יכולת להעלות 3 GB.
@מישהו12 יש אפשרות להתקין את לינדורס בד בבד אם ווינדוס 10, כלומר שבהדלקת המחשב תינתן אפשרות לבחוראם איזה מערכת הפעלה לעבוד? או שזה לא מומלץ להעמיס שני מערכות הפעלה על מחשב נייד קצת ישן?
-
@איתמר-ט אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
אין לי כרגע יכולת להעלות 3 GB.
@מישהו12 יש אפשרות להתקין את לינדורס בד בבד אם ווינדוס 10, כלומר שבהדלקת המחשב תינתן אפשרות לבחוראם איזה מערכת הפעלה לעבוד? או שזה לא מומלץ להעמיס שני מערכות הפעלה על מחשב נייד קצת ישן?
אפשרי? כן, אפשרי בדואל בוט.
מומלץ? תלוי בכל מחשב לגופו. -
@יושב-אהלים הכי טוב זה אובנטו הכי קל והכי קליט לשימוש
-
@יוסףטכנאי אמר בעזרה | אני מעוניין להתקין לינוקס ביתי על מחשב נייד פשוט, ללא שיגרם עומס וקריסה, איזה הכי ממולץ?:
@יושב-אהלים הכי טוב זה אובנטו הכי קל והכי קליט לשימוש
מה הקשר אלי? אני יודע שאובונטו הכי מומלץ למתחילים.