עזרה | יבוא אנשי קשר מקובץ VCF לנוקיה 208 כשר!
-
שלום ברשותי קובץ VCF הכולל בתוכו מעל 1000 אנשי קשר ואני צריך להעביר אותם לנוקיה 208 כשר כיצד עושים זאת ? אשמח לתשובה בדחיפות...
-
שלום ברשותי קובץ VCF הכולל בתוכו מעל 1000 אנשי קשר ואני צריך להעביר אותם לנוקיה 208 כשר כיצד עושים זאת ? אשמח לתשובה בדחיפות...
-
@hagay קנה כמה סימים לא של פלפון תשאל את המוכל ותקנה בערך 4 או 3 סימים ואז תעביר את זה לסימים ואז לפלפון
-
@יהודה-2 אמר בעזרה | יבוא אנשי קשר מקובץ VCF לנוקיה 208 כשר!:
@thmhe יכול ליאות שזה נותן תבדוק
אמרתי שאפשר מידיעה
-
@hagay דבר ראשון תפרק את קובץ הVCF באמצעות התוכנה הזאת לדוגמא ואז תחליט מה ואיך להעתיק ל208 csvtovcard_setup.exe
-
@hagay דבר ראשון תפרק את קובץ הVCF באמצעות התוכנה הזאת לדוגמא ואז תחליט מה ואיך להעתיק ל208 csvtovcard_setup.exe
@שלמה-ווייס זה לא עוזר לו כי זה כשר
-
@שלמה-ווייס זה לא עוזר לו כי זה כשר
@מוטי-זהב על בלוטוס' שמעת? (צריך להתחבר לנוקיה PC SUIT ודרכו להחדיר את האנש"ק למחשיר)
-
@hagay
ראשית כל אתה צריך לדעת מאיזה סוג קובץ נוקיה 208 מסוגל לקרוא אנשי קשר.
בהנחה שהוא לא יכול לקרוא מקובץ VCF, תבדוק אולי הוא יכול לקרוא מקובץ CSV,
במקרה כזה אפשר להשתמש עם אנשי קשר של GMAIL כדי לסנכרן בין הקבצים.אני פתרתי בדרך שונה,
שמתי את כולם בפאלפון שקורא אנשי קשר מ CVF,
ואז העברתי דרך הבלוטוס לנוקיה 208,
זה עבר צ'יק צ'אק,
יש שם אפשרות מובנה.
בהצלחה. -
@hagay
ראשית כל אתה צריך לדעת מאיזה סוג קובץ נוקיה 208 מסוגל לקרוא אנשי קשר.
בהנחה שהוא לא יכול לקרוא מקובץ VCF, תבדוק אולי הוא יכול לקרוא מקובץ CSV,
במקרה כזה אפשר להשתמש עם אנשי קשר של GMAIL כדי לסנכרן בין הקבצים.אני פתרתי בדרך שונה,
שמתי את כולם בפאלפון שקורא אנשי קשר מ CVF,
ואז העברתי דרך הבלוטוס לנוקיה 208,
זה עבר צ'יק צ'אק,
יש שם אפשרות מובנה.
בהצלחה. -
@מוטי-ברנט הוא עובד עם VCF אבל כל איש קשר בקובץ נפרד בניגוד לאנדרואיד שם הכל אותו קובץ.
-
@מוטי-ברנט כן.