-
יש לי פאנל לד באמבטיה ויש שם בעיה מוזרה (לענ"ד עכ"פ), כשמדליקים את האור בחדר שינה או את הוונטה זה מתחיל להבהב! ויש גם פעמים שזה מהבהב גם ללא קשר, אז אני מדליק את אחד מהנ"ל וזה מתחיל להבהב יותר מהר, ואז אני מכבה את זה אז הוא מתחיל להבהב יותר לאט עד שהוא מפסיק...
יצויין שכשאני מדליק את האור במטבח למשל זה לא קורה...
בקיצור בעיה מאוד מוזרה! זה נשמע כאילו יש לו מוח שמבין שכשמדליקים משהו אחר ואח"כ מכבים אז הוא צריך להפסיק להבהב...מישהו נפגש בכזה דבר? מישהו יודע?
אשמח מאוד לעזרה!
-
יש לי פאנל לד באמבטיה ויש שם בעיה מוזרה (לענ"ד עכ"פ), כשמדליקים את האור בחדר שינה או את הוונטה זה מתחיל להבהב! ויש גם פעמים שזה מהבהב גם ללא קשר, אז אני מדליק את אחד מהנ"ל וזה מתחיל להבהב יותר מהר, ואז אני מכבה את זה אז הוא מתחיל להבהב יותר לאט עד שהוא מפסיק...
יצויין שכשאני מדליק את האור במטבח למשל זה לא קורה...
בקיצור בעיה מאוד מוזרה! זה נשמע כאילו יש לו מוח שמבין שכשמדליקים משהו אחר ואח"כ מכבים אז הוא צריך להפסיק להבהב...מישהו נפגש בכזה דבר? מישהו יודע?
אשמח מאוד לעזרה!
-
@שמואל-ש הם לכאורה על אותו פיוז בארון חשמל. והמטבח על פיוז אחר, וזה רגיש למתח. כך נ"ל לפו"ר [מן הסתם דירה לא חדשה?]
@אני-אני-1 דירה אכן לא חדשה, אבל מה זאת אומרת רגיש ומה עושים לזה? הרי זה לא בא ככה ולא היה ככה!
-
@אני-אני-1 דירה אכן לא חדשה, אבל מה זאת אומרת רגיש ומה עושים לזה? הרי זה לא בא ככה ולא היה ככה!
-
@שמואל-ש למה לא להחליף את הפאנל? בד"כ זה לא סיפור יקר יתכן שמספיק להחליף רק שנאי. [זה עבד פעם כרגיל לא].
[למרות שכדאי ליתר ביטחון לשאול חשמלאי האם הכל תקין. האם באמת שניהם על אותו 'פיוז' ?]
@אני-אני-1 אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
@שמואל-ש למה לא להחליף את הפאנל? בד"כ זה לא סיפור יקר יתכן שמספיק להחליף רק שנאי.
זה אני יודע, השאלה אם זה באמת הבעיה, ולמה ואיך זה נגרם?
נ.ב. אם מותר לשאול, מה שאתה כותב זה מידע?
-
@שמואל-ש למה לא להחליף את הפאנל? בד"כ זה לא סיפור יקר יתכן שמספיק להחליף רק שנאי. [זה עבד פעם כרגיל לא].
[למרות שכדאי ליתר ביטחון לשאול חשמלאי האם הכל תקין. האם באמת שניהם על אותו 'פיוז' ?]
@אני-אני-1
תנסה לחזק את האפס בלוח חשמל כנראה המגעים קצת רופפים רק אם יש לך קצת ניסיון בחשמל אם לא עדיף לא לגעת. -
@אני-אני-1
תנסה לחזק את האפס בלוח חשמל כנראה המגעים קצת רופפים רק אם יש לך קצת ניסיון בחשמל אם לא עדיף לא לגעת.@ח-ש אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
תנסה לחזק את האפס בלוח חשמל
אם זה האפס, אז למה רק זה?
-
@ח-ש אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
תנסה לחזק את האפס בלוח חשמל
אם זה האפס, אז למה רק זה?
-
@שמואל-ש
תאורת לד עדינה יותר מצרכנים אחרים.בא נגיד שבלוח החשמל ובחיבור לפאנל האפס מהודק, יש איך למדוד/לבדוק אם יש חיבור רופף בדרך או שצריך לבדוק חיבור-חיבור?
-
@אני-אני-1 אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
@שמואל-ש למה לא להחליף את הפאנל? בד"כ זה לא סיפור יקר יתכן שמספיק להחליף רק שנאי.
זה אני יודע, השאלה אם זה באמת הבעיה, ולמה ואיך זה נגרם?
נ.ב. אם מותר לשאול, מה שאתה כותב זה מידע?
-
@אני-אני-1
בדרך כלל הבעיה היא בלוח חשמל- יש רעידות בגלל קונטקטור או שבלי קשר מגעים מתרופפים במשך הזמן וכדאי לחזק. -
@אני-אני-1
בדרך כלל הבעיה היא בלוח חשמל- יש רעידות בגלל קונטקטור או שבלי קשר מגעים מתרופפים במשך הזמן וכדאי לחזק.@ח-ש אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
@אני-אני-1
בדרך כלל הבעיה היא בלוח חשמל- יש רעידות בגלל קונטקטור או שבלי קשר מגעים מתרופפים במשך הזמן וכדאי לחזק.ואם לא? אז
@שמואל-ש אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
יש איך למדוד/לבדוק אם יש חיבור רופף בדרך או שצריך לבדוק חיבור-חיבור?
????
-
@אני-אני-1
בדרך כלל הבעיה היא בלוח חשמל- יש רעידות בגלל קונטקטור או שבלי קשר מגעים מתרופפים במשך הזמן וכדאי לחזק.ואם לא? אז
@שמואל-ש אמר בבעיה | פאנל לד מהבהב כשמדליקים עוד מכשירים בסביבה!:
יש איך למדוד/לבדוק אם יש חיבור רופף בדרך או שצריך לבדוק חיבור-חיבור?
????
-
שהדרייבר של הפאנל לד
מה זה ואיפה זה נמצא?
-
שהדרייבר של הפאנל לד
מה זה ואיפה זה נמצא?
-
@שמואל-ש
הוא נמצא בתוך הגוף והוא נראה כמו מלבן עבה בדומה לשנאי של הפלורסנטים ז"ל.זה לא דרייבר, זה השנאי, לא
-
-
@אני-אני-1 @ח-ש החלפתי פאנל, זה עבד כחודש ואח"כ למד מקודמו...
מה עושים???????????? -
@אני-אני-1 @ח-ש החלפתי פאנל, זה עבד כחודש ואח"כ למד מקודמו...
מה עושים????????????