בקשת מידע | מחפשת נגן כשר לבת שלי
-
הבת שלי מעוניינת בנגן חדש.
היא מתלבטת בין הD8, סמארטבאס 5 או Q3
אחד החנויות אמר לה שה-Q3 לא כשר, האם זה נכון ?
ומה מומלץ מהנ"ל.
הדרישות שלה
העתקת קבצים
סידור תיקיות
מקלדת פנימית
רמקול פנימי
שעון מעורר
ולא זוכרת מה עוד
מכיוון שהיא לא נגישה למחשב היא רוצה אפשרות לסדר את הקבצים בלי לבקש טובות ולכן צריכה סידור תיקיות ומקלדת פנימיתהאם יש משהו כנ"ל באלי אקספרס שניתן להכשרה בקלות ?
תודה מראש
-
פוסט זה נמחק!
-
@אמא-של אמר בבקשת מידע | מחפשת נגן כשר לבת שלי:
אז למה מוכר בחנות אמר לה שזה לא כשר ?
או שהוא לא מרוויחעל זה מספיק, ולכן הציע דגם אחר, או שבאמת יש לו את הגרסה הישנה של סאמוויקס שאפשר לפרוץ אותו.
כיום בגרסה החדשה של הנגן הזה הוא כשר לחלוטין וקשה עד בלתי אפשרי לפרצו -
-
@ישיביש אמר בבקשת מידע | מחפשת נגן כשר לבת שלי:
@אמא-של יש נגן מצלמה אם את רוצה עולה בערך 300 ש"ח ויש בו את כל הדברים, אבל לגבי וידיאו יש איזה קומבינה אז אם זה לא קריטי אז עדיף... ויש עוד נגן שקוראים לו סמארט גו גם באותו רמת מחיר..
מצלמה יש לה בנפרד, כך שאין צורך, וידיאו היא לא רוצה,
ציינתי בתחילת השירשור שרוצה מכשיר כשר, ואלו מאפיינים נוספים היא צריכהתודה מראש
ומישהו מכיר את הסמארטבאס 5 ?
בחנות אמרו לה שזה אחד על אחד הסמארטבאס 4 רק עם מקלדת אז מה זה אומר
הוא גם אמר לה שה-Q3 לא מאושר מכיוון שיש אייקונים במקלדת
הוא ציין לה שבQ3 יש אפשרות לעריכת שירים, אבל לא יודע למה מתכוון המשורר.
אגב, מכיוון שלפי הוראות הפורום אני מבינה שאני לא יכולה לציין את שם החנות, אבל היא הסתובבה בכמה חנויות, וביקשה להבין את ההבדלים בין המכשירים, ואף אחד לא ידע/לא רצה להסביר
אחד אמר לה כשתחליטי מה את רוצה בואי לקנות (ולא מדובר בילדה קטנה, שמבלבלת את השכל) -
@אמא-של בQ3 הוא בכלל לא דומה לסמארטבס 5 בשום צורה, ובגרסה המעודכנת שלו זה כשר
אין שום סיבה לקנות סמארטבס 5 זה שני מכשירים שונים לגמרי בקיצור אם יש לה 420 ש"ח שתלך על הQ3
(היה באג במקלדת שזה בעצם מקלדת גוגל והיתה איזו צורה מסוימת לקבל תוצאות חיפוש אבל לא יותר מזה, אבל כמו שצינתי יש גרסה חסומה פשוט תסתכלי איזה מקלדת זו ) -
@ישיביש אמר בבקשת מידע | מחפשת נגן כשר לבת שלי:
@אמא-של בQ3 הוא בכלל לא דומה לסמארטבס 5 בשום צורה, ובגרסה המעודכנת שלו זה כשר
אין שום סיבה לקנות סמארטבס 5 זה שני מכשירים שונים לגמרי בקיצור אם יש לה 420 ש"ח שתלך על הQ3
(היה באג במקלדת שזה בעצם מקלדת גוגל והיתה איזו צורה מסוימת לקבל תוצאות חיפוש אבל לא יותר מזה, אבל כמו שצינתי יש גרסה חסומה פשוט תסתכלי איזה מקלדת זו )תודה רבה
איך נקראת הגירסה החסומה ?
או אולי להעלות תמונה של המקלדת התקינה ?
ואיפה אפשר לקנות ב-420 ? היא ראתה את זה ב-490 -
@אמא-של אמר בבקשת מידע | מחפשת נגן כשר לבת שלי:
הדרישות שלה
העתקת קבצים
סידור תיקיות
מקלדת פנימית
רמקול פנימיהמלצה שלי מנסיון רב בתחום ובדיקה מעמיקה בנושא אני לא ממליץ לגעת בכלל בסאמויקס, הכי חזק והכי מהיר וחסום לוידיאו (צריך לבקש את הדגם בלי וידיאו) זה הp-star ultra + פי סטאר דגם אולטרה פלוס נגן פצצה!! 0 תקלות מהיר במיוחד!!!! עונה על כל הדרישות ניתן להשיגו בערך ב400 ש"ח שווה כל שקל!!!! בהצלחה