שאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?
-
@y-yechiel
אפשר ע"י האוטנט
אבל נראה לי שזה תלוי אם יש מצב מפתחים -
@למה-מה-קרה זה בכל נגני האנדרואיד??
-
@y-yechiel אולי אפשר (גם) על ידי שבירת האנטנה באופן ידני, כמו שהיו עושים פעם לנגנים מסוימים באנטנה של הרדיו... וכמו שאאוטנט עושים למחשבים.
-
@צדיק-תמים התכוונתי כמו שהיו שוברים להם את האנטנה של הרדיו... 🤭 צודק. טעות שלי... מיד עורך...
-
@אדי-המתכנת אמר בשאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?:
@y-yechiel אולי אפשר (גם) על ידי שבירת האנטנה באופן ידני, כמו שהיו עושים פעם לנגנים מסוימים באנטנה של הרדיו... וכמו שאאוטנט עושים למחשבים.
בהרבה מקרים האנטנה של ה Bluetooth וה wifi אחידה
כך שזה לא מומלץ להוריד,@giter-yid אמר בשאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?:
@y-yechiel אין כללים. עצתי, שאל תסמוך אל אף אחד במאת האחוזים, חוץ אם מישהו אמר לך בברירות, שיש לו נסיון במכשיר הזה, והסיר את הוויפי והכל עבד כתיקונו.
בגדול במכשיר עם רוט אין בעיה לגרום ל wi fi לא לעבוד על ידי מחיקה של קבצים בסיסטם
הענין הוא שצריך די הרבה ידע בשביל לעשות רוט לנגנים סינייםלכן @y-yechiel מומלץ באמת לקנות רק אחרי שאתה יודע בבירור איך והאם ניתן לעשות רוט לנגן.
-
@ילדנזק אמר בשאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?:
@משה-144 אם אני לא טועה{תקן אותי אם כן} אחרי זה יהיה אפשר גם להחזיר את הווי פיי חזרה (למי שממש יודע איך לעשות את זה ולהתקין את הקבצים חזרה)
לכאורה צריך את הקבצים המקוריים של ה wi fi של המכשיר הספציפי הזה
אז אם הוא רוצה לעבוד על עצמו בעיניים הוא יגבה קודם וכולי האי ואולי יצליח להחזיר כי צריך הרשאות וכו'
אבל אם הוא רוצה כשר אז שימחק בלי לגבות ולא יהיה לו דרך להחזיר -
@mefateach אמר בשאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?:
נראה לי שמספיק מאותו גרסת אנדרואיד אבל לא בטוח
נראה לי טבע מזמן
חבל שתכניס לאנשים את המכשיר לבריק רק בגלל שנראה לך... -
@משה-144 אמר בשאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?:
@ילדנזק אמר בשאלה | האם יש אפשרות להוריד את wifi מנגנים של אנדרויד?:
@משה-144 אם אני לא טועה{תקן אותי אם כן} אחרי זה יהיה אפשר גם להחזיר את הווי פיי חזרה (למי שממש יודע איך לעשות את זה ולהתקין את הקבצים חזרה)
לכאורה צריך את הקבצים המקוריים של ה wi fi של המכשיר הספציפי הזה
אז אם הוא רוצה לעבוד על עצמו בעיניים הוא יגבה קודם וכולי האי ואולי יצליח להחזיר כי צריך הרשאות וכו'
אבל אם הוא רוצה כשר אז שימחק בלי לגבות ולא יהיה לו דרך להחזיראתה יכול לפרט מאיזה תיקיה מוחקים?
אנדרואיד 5.