בעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה
- 
@אני-אני-1 windows update יספיק לכאורה @מתכנת-חובב אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: @אני-אני-1 windows update יספיק לכאורה הרבה פעמים הוא מפספס 
- 
@אני-אני-1 הפתרון הפשוט כאשר אתה מחובר לאינטרנט הוא להוריד מהחנות של מייקרוסופט את האפליקציה של לנובו - היא בעברית - ושם כבר תראה את האופציה של עדכון המחשב 
- 
@אני-אני-1 הפתרון הפשוט כאשר אתה מחובר לאינטרנט הוא להוריד מהחנות של מייקרוסופט את האפליקציה של לנובו - היא בעברית - ושם כבר תראה את האופציה של עדכון המחשב @טכנולוג צודק, לאפליקציה של לנובו קוראים Lenovo vantage 
- 
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: @אני-אני-1 windows update יספיק לכאורה הרבה פעמים הוא מפספס @קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: הרבה פעמים הוא מפספס למה נראה לך ? בגלל שתוכנות אחרות מציעות עדכונים או בגלל שזה לא עובד חלק אחרי עדכונים שלו ? 
- 
@אני-אני-1 הפתרון הפשוט כאשר אתה מחובר לאינטרנט הוא להוריד מהחנות של מייקרוסופט את האפליקציה של לנובו - היא בעברית - ושם כבר תראה את האופציה של עדכון המחשב @טכנולוג אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: מהחנות של גוגל התכוונת מהחנות של מיקרוסופט ? 
- 
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: הרבה פעמים הוא מפספס למה נראה לך ? בגלל שתוכנות אחרות מציעות עדכונים או בגלל שזה לא עובד חלק אחרי עדכונים שלו ? @מתכנת-חובב אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: @קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: הרבה פעמים הוא מפספס למה נראה לך ? בגלל שתוכנות אחרות מציעות עדכונים או בגלל שזה לא עובד חלק אחרי עדכונים שלו ? מנסיון 
- 
@טכנולוג אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: מהחנות של גוגל התכוונת מהחנות של מיקרוסופט ? @מתכנת-חובב אכן בטעות כתבתי "גוגל" מתנצל 
 יתוקן
- 
@מתכנת-חובב אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: @קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: הרבה פעמים הוא מפספס למה נראה לך ? בגלל שתוכנות אחרות מציעות עדכונים או בגלל שזה לא עובד חלק אחרי עדכונים שלו ? מנסיון @קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: מנסיון שוב, תלוי מאיזה ניסיון - אם הניסיון שלך הוא בכך שגם אחרי עדכוני ווינדוס תוכנות מסויימות מצאו עדכונים - זה לא אומר כלום כי יכול להיות שיש דרייבר חדש יותר אבל הוא לא מומלץ או שאינו מתאים למחשב שלך 
 אבל אם היו לך בעיות דרייברים שווינדוס לא ידע לסדר - זה כבר עניין אחר
- 
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: מנסיון שוב, תלוי מאיזה ניסיון - אם הניסיון שלך הוא בכך שגם אחרי עדכוני ווינדוס תוכנות מסויימות מצאו עדכונים - זה לא אומר כלום כי יכול להיות שיש דרייבר חדש יותר אבל הוא לא מומלץ או שאינו מתאים למחשב שלך 
 אבל אם היו לך בעיות דרייברים שווינדוס לא ידע לסדר - זה כבר עניין אחר@מתכנת-חובב אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: אבל אם היו לך בעיות דרייברים שווינדוס לא ידע לסדר - זה כבר עניין אחר ... 
- 
@אני-אני-1 windows update יספיק לכאורה @מתכנת-חובב אמר בבעיה | מחשב איטי אחרי החלפה לSSD והתקנה נקיה: @אני-אני-1 windows update יספיק לכאורה מצטרף. גם כשהוא מפספס, לפחות יש לו את הgeneric שיוכל לעבוד, למרות שקשה לי להאמין שלחברה גדולה כמו lenovo לא יהיה שם דרייברים...