סקר | מהו חשבון האימייל המומלץ
- 
@a0533057932 מובן 
 ואיך יש לי כן 1 T@יענקי02 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 מובן 
 ואיך יש לי כן 1 Tבפתיחת מייל חדש דרך יאהו 
 זה יכול להיות אותו כתובת עד ה@ רק משם והילך זה יהיה שונה
- 
@יענקי02 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 מובן 
 ואיך יש לי כן 1 Tבפתיחת מייל חדש דרך יאהו 
 זה יכול להיות אותו כתובת עד ה@ רק משם והילך זה יהיה שונה@a0533057932 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: זה יכול להיות אותו כתובת עד ה@ רק משם והילך זה יהיה שונה @חברים אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: רק שהסיומת שונה. נכון?  gmail.com / Yahoo.com
- 
אני ינסה לפרט את המעלות של כל אחד גוגל זה המייל הקלאס'- ממשק נוח
- 15 GB
- אפשר להיכנס להרבה אתרים אם אפשרות כניסה דרך גוגל
- ועוד...
 חסרונות עיצוב ההודעה פשוט יחסית
 Outlook אוטלוק- ממשק נחמד
- 15 GB
- עיצוב הודעה אם הרבה אפשרויות
- אופיס מלא
 חסרונות אין קטגוריות
 יאהו- הפלוס הגדול של יאהו זה שיש לו שטח אחסון של 1 טרה TB
- יש לו עיצוב הודעות נחמד אם דפי רקע
- ממשק סביר
 חסרונות נדרש SMS לפתוח חשבון
 @שוקו-תנובה אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: הפלוס הגדול של יאהו זה שיש לו שטח אחסון של 1 טרה TB יש שם מקום כמו גוגל דרייב שאני יכול להעלות טרה? 
- 
- 
@fshlomo אני חושב שכל הרעיון של הטרה זה בגלל שאי אפשר להשתמש בו כדרייב... אחרת איך יתנו חינם כזה חתיכת בשר טוב.. 
 ולא רואה כמעט סיבה לפתוח אצלהם מייל...
- 
@fshlomo שאתה יכול להעלות קבצים גדולים ולשלוח ואתה לא צריך למחוק מיילים לעולם 
 (אלא אם הגעת לטרה ) )
- 
@aiib אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 אני דווקא בהוטמייל... בהצלחה להסביר לכולם את הסיומת 
 בנתים אני נתקל באנשים שאפילו את ה@-גימייל אני צריך לאיית להם@a0533057932 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @aiib אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 אני דווקא בהוטמייל... בהצלחה להסביר לכולם את הסיומת 
 בנתים אני נתקל באנשים שאפילו את ה@-גימייל אני צריך לאיית להםאני חושב שהכי קצר זה pm.me 
- 
@a0533057932 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @aiib אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 אני דווקא בהוטמייל... בהצלחה להסביר לכולם את הסיומת 
 בנתים אני נתקל באנשים שאפילו את ה@-גימייל אני צריך לאיית להםאני חושב שהכי קצר זה pm.me @sh774 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @aiib אמר בסקר | מהו חשבון האימייל המומלץ: @a0533057932 אני דווקא בהוטמייל... בהצלחה להסביר לכולם את הסיומת 
 בנתים אני נתקל באנשים שאפילו את ה@-גימייל אני צריך לאיית להםאני חושב שהכי קצר זה pm.me זה לא קשור לקצר 
 זה קשור למה כולם מכירים