מצלמה לא ברורה
-
@klopkk אמר במצלמה לא ברורה:
ואם אתה היית שומע את ראש הממשלה אומר את זה בפה שלו כשהוא עומד מולך למי היית מאמין,
אבל מה לעשות ולא ראיתי ולא שמעתי בעל מעבדה או משהו שמבין בתחום הזה אומר לי את זה ואיך עושים את זה...
-
@אלישי לכן זה זכותך המלאה לא להאמין, אבל לבוא ולאמר שזה לא מציאותי ושזה חרטה זה כבר משהו אחר.
-
@klopkk בא נשאל כזה דבר, אם מישהו אומר לך שהוא ראה מישהו שלקח מאורר ועשה מזה טרקטור שיכול להרים רכב, האם היית מאמין או שאומר שזה חרטה?
-
@אלישי אתה חוזר על מה שאמרת מקודם ואין טעם שאני יחזור על מה שעניתי לך
אבל זה נראה לי ויכוח חסר טעם כי אין ספק שבאמת יש לך ידע מטורף בתחום אבל קשה לי לומר לעצמי שאני מדמיין דברים כשאני במאה אחוז בטוח שראיתי... -
@klopkk אדרבה תנסה למצוא את המעבדה שעושה זאת, כי באמת מעניין אותי אם קיים דבר כזה.. (אגב אני מאמין לך ואני לא חושב שאתה הוזה, אבל רק כתבתי לך שאני מבין את האנשים שהם סקפטיים לגבי זה, זה הכל)
@אלישי עוד הפעם יש הבדל בין להיות סקפטי ל ''להיות בטוח שלא קיים כזה דבר''
עכשיו כמו שכתבתי למעלה זה לאו דווקא לפה אלא לכל מיני פעמים בפורום שזה כבר קרה. ולדעתי זה מאוד מכעיס שכשמישהו כותב משהו ובמקום לנסות להבין או לבדוק הדבר הראשון שעושים זה לכתוב למה זה שטות -
אני מאוד מעריך את החכמים שאוהבים לתת דוגמאות מיוחדות (ולחזור על מה שאחרים כתבו רק בצורה שונה)
זה מראה על יצירתיות ובינה יתרה... -
@klopkk נשמה, פשוט הוא חשב שלא הבנת וכך זה גם נראה אז הוא פשוט הסביר לך בצורה טיפה יותר ברורה.