בקשה | אפליקציה רב קו אונליין
- 
@iva אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: זאת אומרת שביאנג S6310N ניתן להתקין גם בנקים? איך זה קשור? בגלל שהאפליקציה של הבנקים דורש גם איזשהוא חיישן הל אכן?! ולכן זה לא נתמך ביאנג... 
 זה לא אותו חיישן???
- 
@אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @iva אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק לא אז למה בנקים לא נתמכים ביאנג? כי זה אנדרואיד ישן מידי 
- 
האפליקציה דורשת להפעיל את NFC ובהגדרות זה מופיע לי באפור ואין לי גישה להפעיל אותו מה הפתרון??? @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: האפליקציה דורשת להפעיל את NFC ובהגדרות זה מופיע לי באפור ואין לי גישה להפעיל אותו מה הפתרון??? להוסיף פיזית שבב nfc 
- 
@אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: האפליקציה דורשת להפעיל את NFC ובהגדרות זה מופיע לי באפור ואין לי גישה להפעיל אותו מה הפתרון??? להוסיף פיזית שבב nfc @יושב-אהלים אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: האפליקציה דורשת להפעיל את NFC ובהגדרות זה מופיע לי באפור ואין לי גישה להפעיל אותו מה הפתרון??? להוסיף פיזית שבב nfc אבל הבנתי שבדגם GT-S6310N אמור להיות את השבב הזה ?! 
- 
@אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @iva אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק לא אז למה בנקים לא נתמכים ביאנג? כי זה אנדרואיד ישן מידי @a0533057932 אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @iva אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק לא אז למה בנקים לא נתמכים ביאנג? כי זה אנדרואיד ישן מידי זאת אומרת שאין סיכוי להתקין אפליקציות של בנקים על יאנג??? 
- 
@a0533057932 אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @iva אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק לא אז למה בנקים לא נתמכים ביאנג? כי זה אנדרואיד ישן מידי זאת אומרת שאין סיכוי להתקין אפליקציות של בנקים על יאנג??? @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @a0533057932 אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @iva אמר בבקשה | אפליקציה רב קו אונליין: @אלעדניק לא אז למה בנקים לא נתמכים ביאנג? כי זה אנדרואיד ישן מידי זאת אומרת שאין סיכוי להתקין אפליקציות של בנקים על יאנג??? הגיוני מאד 
 למה חשבת שכן יעבוד
- 
למישהו פה יש גירסה של n וזה עובד לו?