בעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה
- 
@משישהו-34 לא בכל האפליקציות יש אפשרות להשבתה 
 דשתי בזה כאן ולא היתה תשובה
- 
@משישהו-34 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: אני נכנס לישומים\מוזיקה ולא מראה לי אופציה להשבית?? 
 כך זה מראה לי מה פתאום אי אפשר להשבית את זה 
- 
@משישהו-34 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: אני נכנס לישומים\מוזיקה ולא מראה לי אופציה להשבית?? 
 כך זה מראה לי מה פתאום אי אפשר להשבית את זה @הראש-ישיבה-0 בטח שאפשר בתומך הקודם שלי היה אפשר להשבית סייר,גלריה, מוזיקה 
- 
@הראש-ישיבה-0 בטח שאפשר בתומך הקודם שלי היה אפשר להשבית סייר,גלריה, מוזיקה @משישהו-34 מוזר 
- 
@משישהו-34 תלוי איפה מיקמו את האפליקציה. 
 אצלך מיקמו בapp או priv-app אז אי אפשר.
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.@מישהו12 אני לא מבין מילה באנגלית תסביר לי בבקשה אפה ליפתח 
- 
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.
- 
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.@מישהו12 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @משישהו-34 תלוי איפה מיקמו את האפליקציה. 
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.לפי בדיקה שלי זה לא קשור 
- 
@מישהו12 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @משישהו-34 תלוי איפה מיקמו את האפליקציה. 
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.לפי בדיקה שלי זה לא קשור @איש-אמת אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @מישהו12 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @משישהו-34 תלוי איפה מיקמו את האפליקציה. 
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.לפי בדיקה שלי זה לא קשור ולפי בדיקה שלי כן  אאל"ט. אאל"ט.
- 
@משישהו-34 בצריבת גרסא מחדש. 
- 
@משישהו-34 כן, אם יש להם גרסא כזו. 
 לי יש.@מישהו12 ואיך מגעים אילך 
- 
@איש-אמת אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @מישהו12 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @משישהו-34 תלוי איפה מיקמו את האפליקציה. 
 בקודם כנראה מיקמו בvital-app אז אפשר.לפי בדיקה שלי זה לא קשור ולפי בדיקה שלי כן  אאל"ט. אאל"ט.ולפי בדיקה שלי כן  אאל"ט. אאל"ט.תגיד מי שם אותם ב vital-app @משישהו-34 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @הראש-ישיבה-0 בטח שאפשר בתומך הקודם שלי היה אפשר להשבית סייר,גלריה, מוזיקה 
- 
ולפי בדיקה שלי כן  אאל"ט. אאל"ט.תגיד מי שם אותם ב vital-app @משישהו-34 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @הראש-ישיבה-0 בטח שאפשר בתומך הקודם שלי היה אפשר להשבית סייר,גלריה, מוזיקה 
- 
@מישהו12 ואיך מגעים אילך @הראש-ישיבה-0 
 ashivered@gmail.com@איש-אמת אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: ולפי בדיקה שלי כן  אאל"ט. אאל"ט.תגיד מי שם אותם ב vital-app @משישהו-34 אמר בבעיה | לא נותן להשבית את המוזיקה: @הראש-ישיבה-0 בטח שאפשר בתומך הקודם שלי היה אפשר להשבית סייר,גלריה, מוזיקה ראיתי כאלה גרסאות...