בעיה | עומס על כרטיס מסך גורם לתקיעות בסאונד
-
@studio-bit אמר בבעיה | עומס על כרטיס מסך גורם לתקיעות בסאונד:
@comfix בהגדרות של צריכת החשמל צריך להגדיר שהמעבד יעבוד על ביצועים גבוהים בבררירת מחדל המחשב עובד על ביצועים נמוכים יותר כך שזה לא משנה איזה מחשב יש לך...
אני חושב שמה שאתה אומר נכון לגבי מחשבים ניידים...פחות נכון לגבי מחשבים נייחים...
אבל לא אכפת לי לבדוק את זה.. תסביר רק איפה בדיוק ההגדרה הזאת נמצאת ואיך משנים אותה -
@studio-bit אמר בבעיה | עומס על כרטיס מסך גורם לתקיעות בסאונד:
@יהודה-12 כל עוד שבהגדרות המעבד לא הוגדר שיעבוד על ביצועים גבוהים אין מה לכתוב פה בכלל (הנ''ל לא כתב מה הוגדר שם)
אתה מתכוון לזה?
-
@itzik429 אמר בבעיה | עומס על כרטיס מסך גורם לתקיעות בסאונד:
הבעיה מתחילה כשאני מחבר כרטיס קול פנימי שיושב גם הוא על תושבת pci-e אחרת...
אני מבין שללא כרטיס הקול הפנימי אין בעיה
מה שהייתי עושה מחליף חומרה בין 2 כרטיסי ה pci-e בודק עם הבעיה נשארה
במידה והבעיה לא חלפה מנסה כרטיס קול אחר ובודק -
@studio-bit אני יסביר קצת מידע בסיסי לגבי חומרת מחשבים.
- מספק הכח מגיע קבלים למעבד וקבלים ללוח האם.
- כשיש כרטיס מסך חזק מגיע אספקת חשמל נפרדת (קבלים נפרדים) מספק הכח ישירות לכרטיס המסך (חיבור pcie 6/8 )
- בכרטיס מסך חלש, הכרטיס מסך מקבל את החשמל שהוא צריך ישירות מחיבור ה pci-e שהוא מחובר ללוח האם (מוגבל עד 80W ככל הידוע לי).
- לאספקת החשמל שלוח האם מקבל מספק הכח אין אפשרויות בלתי מוגבלות.
- ולכן כשמחברים 4 מסכים + כרטיס קול + עכבר לאותו לוח אם זה עושה בעיות, בדיוק כמו שמתואר.
מצידי אפשר לפתוח פה שרשור כאורך הגלות עם הצעות הארות והערות. אבל את הבעיה זה לא יפתור.
נ. ב. הכי מומלץ זה להשאיל כרטיס מסך אחר שמקבל אספקת חשמל נפרדת ולבדוק אם הבעיה נפתרה. (ההתקנה קלה יחסית).
-
@יהודה-12 אמר בבעיה | עומס על כרטיס מסך גורם לתקיעות בסאונד:
@studio-bit אני יסביר קצת מידע בסיסי לגבי חומרת מחשבים.
- מספק הכח מגיע קבלים למעבד וקבלים ללוח האם.
- כשיש כרטיס מסך חזק מגיע אספקת חשמל נפרדת (קבלים נפרדים) מספק הכח ישירות לכרטיס המסך (חיבור pcie 6/8 )
- בכרטיס מסך חלש, הכרטיס מסך מקבל את החשמל שהוא צריך ישירות מחיבור ה pci-e שהוא מחובר ללוח האם (מוגבל עד 80W ככל הידוע לי).
- לאספקת החשמל שלוח האם מקבל מספק הכח אין אפשרויות בלתי מוגבלות.
- ולכן כשמחברים 4 מסכים + כרטיס קול + עכבר לאותו לוח אם זה עושה בעיות, בדיוק כמו שמתואר.
מצידי אפשר לפתוח פה שרשור כאורך הגלות עם הצעות הארות והערות. אבל את הבעיה זה לא יפתור.
נ. ב. הכי מומלץ זה להשאיל כרטיס מסך אחר שמקבל אספקת חשמל נפרדת ולבדוק אם הבעיה נפתרה. (ההתקנה קלה יחסית).
ככל הנראה מה שאתה כותב זה באמת הבעיה...
תודה לכל העוזרים, אני אבדוק עם כרטיס מסך שמקבל חשמל מהספק.. מאמין שיהיה בסדר...
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם -
@קינג-קומפיוטר אמר בבעיה | עומס על כרטיס מסך גורם לתקיעות בסאונד:
לכאורה אפשר לבדוק אם יש עומס על הלוח אם עם מולטיסטר לא?
כנראה שאתה צודק, אבל אין לי ניסיון בזה.