סקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה
-
-
האמת שזה טיפשי לפתוח כזה סקר מכיוון שכל דרדק בן יומו יגיד לך שnodbb זה הכי טוב
-
@משתמש-נחמד אמר במה פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
Xefonero
מה זה הפלטפורמה הזאת ?
יש מצב לקישור של איזה פורום שבפלטפורמה הזאת ? -
@צמא-לדעת-0 אמר בסקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
אתה מכיר עוד פלטפומות שאתה מדבר?
אני אישית חושב שהפלטפורמה של פרוג מאפשרת יותר דברים אבל בחינמי ודאי שנודביבי
-
@יוסף-ח אמר בסקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
@משתמש-נחמד אמר במה פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
Xefoneroמה זה הפלטפורמה הזאת ?
יש מצב לקישור של איזה פורום שבפלטפורמה הזאת ?xenforo
-
פוסט זה נמחק!
-
@צור אם יורשה לי לחלוק על דבריך.
קודם כל, גם אם הפלטפורמה המדוברת xenforo מאפשרת יותר דברים, זה לא מה שהופך אותה להכי טובה.
היה מספיק לי להיכנס לפורום שבנוי בפלטפורמה הזאת מדפדפן Firefox ולגלות שכל האתר התחרבש. לא צריך להיות גאון להבין שמערכת שלא נותנת תמיכה של מינימום באחד הדפדפנים הפופולארים בעולם, היא לא מערכת טובה, וברור שלא מערכת הכי טובה. ובנוגע לדברים שהמערכת מאפשרת, מערכת NodeBB מאפשרת בעיקרון את כל מה שתוכל להעלות על דעתך. מהסיבה הפשוטה, שגם אם יש פונקציונליות ומה שלא יהיה שלא מומשה ב Nodebb, אפשר להשקיע קצת, ולייצר את זה בשביל המערכת הזאת. מהסיבה שהיא נותנת כל מה שצריך, בשביל לעשות כל מה שרוצים עם ה-API המטורף שלה.סיבה שנייה: פורומים NodeBB בנויים בטכנולוגייה חדשנית של SPA. זאת סיבה שגם היא לבד מספיקה לדעתי בשביל להעדיף אותה על פני פלטפורמות אחרות למיניהם (שיפור זמני טעינה, חוויית משתמש, הפחתת עומס עבודה על השרת וכו' וכו')
סיבה שלישית: NodeBB משתמשת בטכנולוגיות מתקדמות ובפלטפורמת שרת מתקדמת: Node.js. ואילו המערכת השנייה שהובא כאן שמה, משתמשת ב-PHP, שלא רק שהפופולאריות שלה הולכת ויורדת, היא גם נחשבת למיושנת ביחס לפלטפורמת node.
בקיצור, לדעתי הענייה, אין מה להשוות בין המערכות שהובאו לעיל לבין NodeBB מהסיבות שהבאתי, ועוד סיבות רבות אחרות.
-
@מוטי-אורן צודק בנודביבי אולי יש קצת פחות אפשרויות אבל זה הרבה יותר נוח מהיר וטוב!!!!!!!
-
@צור אמר בסקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
אתה מכיר עוד פלטפומות שאתה מדבר?
כן
אני אישית חושב שהפלטפורמה של פרוג מאפשרת יותר דברים אבל בחינמי ודאי שנודביבי
- נודביבי לא חינמי
- פרוג זאת פלטפורמה מסובכת כמו לא יודע מה
-
@צמא-לדעת-0 אפשר לעשות על הרוקו חינמי
-
נודביבי לא חינמי
אני לא מבין גדול אבל נודביבי זה חינמי הפלטפורמה שהיא יושבת עליה עלולה להיות בתשלום
-
נודביבי לא חינמי
זה לא חיסרון של nodeBB מצד עצמם. זה בעייה טכנית שיש לך כי אתה רוצה לעשות משהוא באינטרנט
זה כמו שתגיד שחלב לא חינמי אז יש בו חיסרון, אין דבר כזה חינם.
אתה רוצה פורום שיהיה זמין לציבור זה דורש שרת, מה לעשות, כהה העולם עובד.@משתמש-נחמד אמר בסקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
אפשר לעשות על הרוקו חינמי
אמממ
-
@שמואל אמר בסקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
נודביבי לא חינמי
זה לא חיסרון של nodeBB מצד עצמם. זה בעייה טכנית שיש לך כי אתה רוצה לעשות משהוא באינטרנט
זה כמו שתגיד שחלב לא חינמי אז יש בו חיסרון, אין דבר כזה חינם.
אתה רוצה פורום שיהיה זמין לציבור זה דורש שרת, מה לעשות, כהה העולם עובד.@משתמש-נחמד אמר בסקר | פלטפורמת הפורומים הכי טובה:
אפשר לעשות על הרוקו חינמי
אמממ
אף אחד לא אמר שזה חיסרון
ההפך זה יתרון, כי זה אומר שהם מקצועיים ושווים את הכסף שמשקיעים בשרת -
-
@משתמש-נחמד
@שמואל מתכווין לומר שזה לא נקרא אופצייה הפורום קורס, איטי, אי אפשר להעלות קבצים, קשה להתקין תוספים, ועוד -
@משתמש-נחמד למה?
יצא לך לנהל פורום עם 650 משתמשים שיש כל הזמן 30 מחוברים?
שכל שבוע יש לפחות 2 קריסות?
תשאל את @ntz