בקשת מידע | העלאת תוכנת אוצר החכמה במהירות
-
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | העלאת תוכנת אוצר החכמה במהירות:
דבר נוסף - מישהו טען לי שאם מפרקים את הדיסק אפשר לחבר אותו ישירות כמו כונן נוסף ואז זה כן יעבוד יותר מהר. מה המלצת המבינים בענין ?????
לא מחייב, תלוי איזה דיסק זה ובכל אופן זה לא מומלץ כי זה מסתמא יסיר את האחריות שלהם חוץ מזה שאם יש לך חיבור USB 3 זה לא יהיה יותר מהיר (ככל הנראה)
-
@מתכנת-חובב למעשה כרגע מהתמיכה של אוצר החכמה טענו לי שיו אס בי 3 לא משמעותי בנושא הזה. וטענו שאם האוצר היה יושב על SSD יתכן שזה היה יותר מועיל.
כמובן - השאלה היתה בגלל שאין לי USB 3 וכמבואר לעיל... אגב - איך מזהים במנהל ההתקנים אם יש USB 3 ?? [כרגע אני לא יכול להעלות תמונה אני על מחשב אחר]
-
@אני-אני-1 אין שום הסבר לדבר הזה שSSD יהיה יותר יעיל מUSB 3 כי גם את המהירות של HDD אתה מקבל בערך רבע ממנו בגלל ההגבלה של הUSB וSSD לא אמור להוסיף כלום
-
@אני-אני-1 בדר"כ USB3 מסומן בצבע כחול, אם אתה אומר שהמחשב בפועל הוא כן SSD אז אין שום אופציה לשדרג את המחשב אולי לכונן יותר מהיר (NVMe) אבל אני לא מאמין שזה יועיל יותר מידי במיוחד שזה לא זול ומסתבר שתצטרך לקנות מתאם בשביל זה
במחיר שתקנה כונן SSD של 2 טרה אתה יכול לקנות מחשב חדש,
לשדרג את המחשב לUSB 3 זה אומר לקנות לוח אם חדש וגם בהנחה שתצליח לקנות מתאם שיתחבר ללוחם אם עם יציאת PCI (שלא בטוח שיש אותה בכלל בלוח אם שיש לך) לא בטוח בכלל שהלוח אם תומך ביציאה הנ"ל וזה שהמעבד לא מתאמץ לא אומר שהמחשב לא יכול לתת יותר
לחבר את הארדיסק ישירות למחשב אפשרי בתנאי שהחיבור של הארדיסק הוא SATA ומכיוון שהחיבור הוא לא SATA אז אין אפשרות לחבר את הארדיסק ישירות למחשבלמעשה כרגע מהתמיכה של אוצר החכמה טענו לי שיו אס בי 3 לא משמעותי בנושא הזה. וטענו שאם האוצר היה יושב על SSD יתכן שזה היה יותר מועיל.
את המשפט האחרון לא הצלחתי להבין אם USB 3 לא יעזור איך SSD יעזור??? אולי לאוצר החכמה הפתרונים
לסיכום א"א להוציא פיל מנמלה, מחשב חלש - נותן ביצועים חלשים
יש עוד משהו לא ברור? -
יתכן שלא הבנתי אותם. כך היה נשמע לי.
כרגע אני נמצא על מחשב אחר והתקנתי בו אוצר החכמה וגם הוא לא עולה מהר. ואלו הנתונים:
[גם כאן הכונן קשיח SSD ]
תודה שוב לכל המגיבים!האם הוספת זיכרון תועיל [באופן משמעותי כאן. כאן כבר יש 8 ג'יגה]
אתמול עשיתי איפוס והותקן מחדש הוינדוס
-
@אני-אני-1 זה נבלה וזה טריפה גם זה מחשב עתיק יומין ונראה לי עוד יותר חלש מהראשון
-
@אני-אני-1 אני רואה שאתה מתעקש
אז הנה תשובות לשאלות שלך- "אם" יש על הלוח אם יציאת PCIe, קיים כרטיס PCIe לUSB3
- המרת הדיסק לSATA אמור להגביר את המהירות (בתנאי שההמרה הוא ישרות מהדיסק ולא הוספת ממיר מUSB לSATA, אם בכלל תדע לעשות זאת), וגם תצטרך להתקין מחדש ולקבל הרשאות שימוש מאוצר החכמה
-
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | העלאת תוכנת אוצר החכמה במהירות:
כרגע אני נמצא על מחשב אחר
שים לב שהמעבד הזה יוצר לפני כ-11 שנה עיין כאן...
-
@yaakovsas אמר בבקשת מידע | העלאת תוכנת אוצר החכמה במהירות:
שים לב שהמעבד הזה יוצר לפני כ-11 שנה עיין כאן...
כבר כתבו לעיל
@קינג-קומפיוטר אמר בבקשת מידע | העלאת תוכנת אוצר החכמה במהירות:
@אני-אני-1 זה נבלה וזה טריפה גם זה מחשב עתיק יומין
-
@משחזר-מידע רציתי להדגיש עד כמה....
לפחות לעומת השני שיוצר לכאורה כשנתיים אח"כ...