בקשת מידע | איזה תוכנות מותקנות אצלי?
-
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | איזה תוכנות מותקנות אצלי?:
הגיע אלי מחשב מבי"ס שהתעדכנו עם מחשבים חדשים.
המחשב היה עם וינדוס 7 [כמדומני] ועדכנתי לוינדוס 10
וראיתי ב'תוכניות ותכונות', שישנן הרבה תוכנות מותקנות במחשב זה. אשמח לדעת איזה תוכנות מותקנות אצלי ואיזה מהם מיותרות. הרבה מהתוכנות אינני יודע לזהות.
מצורף צילום מסך:
התוכנות המוכרות לי הם :
בטור א' - אני דסק - כרום - TP LINK
בטור ב' מיקוסופט אדג'
בטור ג' - קלאסיק של [למסך התחל] - איסט - אופיס - 4G נטסטיק- שליטה מרחוק - [תוכנה לניהול ספריה]
בטור ד' - קורל - נגן - נרו צריבה - נגן VLC - נקדנית תוסף לוורד-
בטור ה' - אדובי [גם בהתחלה יש אדובי מה עדיף?? - TP LINK חיבור אלחוטי - וינרר כיווץ וחילוץ.מי נענה לאתגר...
הטעות שלך
שעשית שדרוג
עליך לעשות התקנה נקיה
(גרסת X32)
ועליה להתקין את התוכנות שצריך
ואם תשדרג ל4 GB ראם תוכל להתקין X64 -
@a0533057932
תודה.
אשמח להסבר מה לא טוב כעת - כי לכאורה אם הוינדוס התעדכן כך באופן אוטומטי, כנראה שזה כן מתאים. לא?? [אני לא הגדרתי כלום כמדומני].עוד שאלה - אם כרגע במצב זה אוסיף זיכרון זה לא יעבוד יותר טוב, עד שאתקין מחדש ???
בכל אופן. אם כבר אתה מגיב, אשמח לשמוע מה באמת עלי להתקין בבסיס חוץ מוינדוס ואופיס. שעדיין המחשב ירוץ. לפי הנתונים הקיימים.
[ האמת שיש כאן קצת סטיה מהנושא בכותרת, אז אנסח את השאלה כך: איזה מהתוכנות שמותקנות אצלי צריך להתקין שוב ומה מיותר. לפי הזיכרון והמעבד כעת]
-
@אני-אני-1 זה שווינדוס התעדכן
לא סותר את זה שזה ממש לא מומלץ
תתקין התקנה נקיה x32
ואולי אפילו את גרסאות הלייט שיש פה בפורום
תתקין אופיס
Vlc
Zip7
וזהו
מה עוד אתה צריך? -
@אני-אני-1 אני יסביר מעט את דבריו של @A0533057932
ווינדוס שמותקן הרבה זמן צובר הרבה קבצי זבל וכל מיני תהליכים שמאטים אותו והם נשארים גם אחרי השדרוג ולכן ההמלצה היא להתקין מחדש התקנה נקיה -
@a0533057932
יש נקודה אחת שלא כתבתי - שהוינדוס שמותקן עכשיו הוא עם רישיון. האם אני מפסיד משהו אם אעבור להתקנה חדשה [שמובאת כאן בפורום]??.וביחס לתוכנות. אני מעוניין להתקין רק אוצר החכמה כמו שכתבתי למעלה. האם אין סיכוי שזה יעבוד כך טוב ? אם לא - האם זה מספיק.
לפי מה שבדקתי יש לי 2 חריצים עד 8 ג'יגה יחד. וזה הדגם שהגעתי אליו ע"פ בדיקה [כאן] האם זה מומלץ?והאם אפשר להוסיף זיכרון 4 ג'יגה והשני יישאר 2 ג'יגה
תודה מראש!!! -
@אני-אני-1 אמר בבקשת מידע | איזה תוכנות מותקנות אצלי?:
תיקון: יש לי כרגע 4G [מישהו הביא לי עוד זיכרון של 2 ג'יגה] האם זה מספיק??
עם כרגע יש 4
תתקין מחדש התקנה נקיה של x64
הרישיון לא יפגע (אם הוא מקורי) -
@a0533057932 'תתקין מחדש' כוונתך להוריד מהפורום ולהתקין מחדש דרך יו אס בי וכו' ???? אז איך הרישיון לא יפגע מזה?? [הוא אמור להיות מקורי כי הוא הגיע מבי"ס - אבל לא בטוח]
תודה מראש! -
@אני-אני-1 כוונתי להיכנס לאתר מייקרוסופט
להוריד את התוכנה ליצירת iso
ליצור דיסק התקנה
להתקין דרך הביוס
הרישיון לא יפגע -
@a0533057932
100%
תודה - אני מקוה שאסתדר מכאן והלאה.