עזרה | המרתי הכונן לדיסק דינמי ואני רוצה להחזירו לדיסק בסיסי - איך עושים זאת בלי מחיקת חומר?
-
@משה-מזרחי אמר בעזרה | המרתי הכונן לדיסק דינמי ואני רוצה להחזירו לדיסק בסיסי - איך עושים זאת בלי מחיקת חומר?:
@הנני-העני
לא הבנתי
אם עשית גיבוי , פשוט תפרמט וזהו
למה להסתבך?כי הגיבוי הוא של 700 ג"ב ולהחזיר הכל יקח לי איזה יום שלם....
אז אם אפשר בלי אז עדיף...
בכ"א נראה שכל התכונות הידועות [ניבויaomei מיניטול]נכשלות בגלל שזה שתי מחיצות וירטואליות ולא אחת
זו הבעיה
עכשיו אין לי שום בעיה למחוק מחיצה אחת והלשאיר השניה כי אחת ריקה והשניה יש בה תוכן עממה - אני לא יודע מי זה מי! -
@הנני-העני אמר בעזרה | המרתי הכונן לדיסק דינמי ואני רוצה להחזירו לדיסק בסיסי - איך עושים זאת בלי מחיקת חומר?:
כי הגיבוי הוא של 700 ג"ב ולהחזיר הכל יקח לי איזה יום שלם....
"הוי מחשב..."
כמה זמן וכח יקח לך לנסות?@הנני-העני אמר בעזרה | המרתי הכונן לדיסק דינמי ואני רוצה להחזירו לדיסק בסיסי - איך עושים זאת בלי מחיקת חומר?:
עכשיו אין לי שום בעיה למחוק מחיצה אחת והלשאיר השניה כי אחת ריקה והשניה יש בה תוכן עממה - אני לא יודע מי זה מי!
מה הכוונה?
מה אתה צריך לדעת? -
אני צריך את עזרכתם עכשיו
דחוף
השמשתי בEASEUS Partition Master
הוא המיר
לפי דבריו נראה שהכל בסדר
אך מבחינת ווינדוס הכונן צריך אתחול!
מצרף תמונה של ניהול דיסקים ושל EASEUS Partition Master
מה עוישם??
או שאין ברירה ועלי לאתחל ולשאוב מהגיבוי?
האם יש עוד משהו שנית ןלעשות?
מה שמוזר לי זה ש EASEUS מראה לי את הקבצים ושהכל בסדר עימם[כתוב שחלק מהוכנן בשימוש ואני יכול ללחוץ על explore ולראות אותם]!!
עוד מוזר , שהEASEUS מציג המערכת קבצים כntfs שזה מעולה אךהווינודס מציג זאת כraw!
מה עושים?
הפעלה מחדש תעזור? -
התקדמות.
המרתי מחיצה אחת ריקה דרך EASEUS לntfs וכעת היא מזוהה והכל טוב
עממה
המחיצה השניה עם המידע אני מפחד להמיר כי זה בטח ימחק כל מה שעליו
כמובן שיש לי גיבוי ואם אצטרך זה מה אעשה אבל אני מחכה לשמועאולי למשהו יש רעיון איך לעשות זאת מבלי לאבד נתונים -
@הנני-העני למה שלא תפרמט את הכונן עם Diskpart ותיצור מחיצות מחדש והכל יבוא על מקומו בשלום?
-
@מתכנת-חובב
כי הוא לא רוצה להעתיק אח''כ 700גיגה של הגיבוי -
-
-
-
-
-