עזרה | יאנג לא מצליח להעביר קבצים
-
@מוטי-ברנד הבנתי שכדי למחוק אפליקציות צריך להתקין רוט וראיתי במדריך הזה איך עושים את זה .https://mitmachim.top/topic/88/מדריך-רוט-לגלקסי-יאנג-s6310
עכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך קודם כל להתקין גירסא רגילה ואח"כ להתקין רייקרברי או שאני יכול ישר לגשת לרייקרברי. -
@מוטי-ברנד הבנתי שכדי למחוק אפליקציות צריך להתקין רוט וראיתי במדריך הזה איך עושים את זה .https://mitmachim.top/topic/88/מדריך-רוט-לגלקסי-יאנג-s6310
עכשיו אני רוצה לדעת אם אני צריך קודם כל להתקין גירסא רגילה ואח"כ להתקין רייקרברי או שאני יכול ישר לגשת לרייקרברי. -
@שוקי1 זה חבל אתה יכול להתקין את היישום שמחבר את המכשיר למחשב וזהו
זה נקרא MTP תבקש ממישהו או שאני יביא לך יותר מאוחר -
@iva אבל סגרו לי גם את האפשרות לשתף בלוטוס , שגם את זה אני רוצה לפתוח , וגם איך אני אכניס את הישום אם אין לי דרך להעביר דברים למכשיר לא בלוטוס ולא מחשב
-
@iva המכשיר מגיע למצב הורדה, אני רק רוצה לדעת מה אני צריך לצרוב בפנים אם גירסא חדשה או ריקברי אם רוט
-
@שוקי1 שלושתם
או רק רוט דרך אפליקצייה כמו קינג רוט
אבל אני מציע שלפני שאתה עושה משהו
תצרוב ריקוברי ותגבה את הרום שלך
כי אם לא תהנה מהגירסא החדשה או שיהיה איזה תקלה או משהו אחר
תוכל להחזיר את הרום שיש לך עכשיו -
@iva זאת אומרת לצרוב קודם כל גירסא חדשה ואחר כך לצרוב ריקברי?
לגבי הגיבוי אני לא יודע איך עושים זה@שוקי1 אמר בעזרה | יאנג לא מצליח להעביר קבצים:
כן קודם גירסא ואח"כ רוט
וכדי לצרוב רוט אפשר או דרך ריקוברי (ועל זה תצטרך לצרוב את זה) או דרך אפליקצייה כנ"ללגבי הגיבוי אני לא יודע איך עושים זה
אל תפחד אתה לא לבד פה אנחנו נדריך אותך
זה רק הצעה לא מחייבים אותך לעשות את זה
איך שאתה רוצה -
@שוקי1 אמר בעזרה | יאנג לא מצליח להעביר קבצים:
כן קודם גירסא ואח"כ רוט
וכדי לצרוב רוט אפשר או דרך ריקוברי (ועל זה תצטרך לצרוב את זה) או דרך אפליקצייה כנ"ללגבי הגיבוי אני לא יודע איך עושים זה
אל תפחד אתה לא לבד פה אנחנו נדריך אותך
זה רק הצעה לא מחייבים אותך לעשות את זה
איך שאתה רוצה -
@iva אוקי אם אתם כלכך אוהבים לעזור אשמח שתדריך אותי
אני גם אשמח אם תכוין אותי לאפליקציה שמורידה את הרוט