בעיה | התקנת מדפסת HP 5275
-
HP מצריכים להתקין ממיקרוסופט סטור איזה התקנה על המחשב וזה חסום לי מנטפרי , איך אוכל להתקין מבלי מייקרוסופט סטור?
-
HP מצריכים להתקין ממיקרוסופט סטור איזה התקנה על המחשב וזה חסום לי מנטפרי , איך אוכל להתקין מבלי מייקרוסופט סטור?
@אפרושי-מאיסורא תתקין את זה מהאתר שלהם
-
-
@אפרושי-מאיסורא מה שאתה צריך בשביל להתממשק עם המדפסת וזה כולל את הדרייברים שלהם
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | דחוף -התקנת מדפסת HP 5275:
זה של דגם 5200 זה טוב לי?
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | דחוף -התקנת מדפסת HP 5275:
זה של דגם 5200 זה טוב לי?
@אפרושי-מאיסורא אכן (שלך DESKJET כן? אם זה OFFICEJET אז לא יתאים)
-
@אפרושי-מאיסורא אכן (שלך DESKJET כן? אם זה OFFICEJET אז לא יתאים)
-
@אפרושי-מאיסורא מצויין, בעז"ה יעבוד רק אם אתה מתכנן להתחבר דרך ווייפי לפעמים זה טיפה מורכב אבל מאמין שתסתדר בכ"א הפורום תמיד פה בשבילך בשביל לעזור
-
עובד תודה רבה!
-
עובד תודה רבה!
@אפרושי-מאיסורא
גם אני אני ניסיתי היום להתקין מדפסת כזו במחשב חסום לגמרי, ולא הצלחתי.[אחרי שהורדתי מהאתר של HP את הדרייבר והעברתי למחשב החסום, כתוב לי שהמדפסת לא מותקנת. מי יכול לעזור בזה ????
[האם זה קשור איכשהו לחסימה כי כאמור הורדתי - העברתי לאון קי והתקנתי במחשב החסום האם חסר משהו בהתקנה של הדרייבר שצריך אינטרנט בזמן החיבור ????]נא עזרתכם!
-
@אפרושי-מאיסורא
גם אני אני ניסיתי היום להתקין מדפסת כזו במחשב חסום לגמרי, ולא הצלחתי.[אחרי שהורדתי מהאתר של HP את הדרייבר והעברתי למחשב החסום, כתוב לי שהמדפסת לא מותקנת. מי יכול לעזור בזה ????
[האם זה קשור איכשהו לחסימה כי כאמור הורדתי - העברתי לאון קי והתקנתי במחשב החסום האם חסר משהו בהתקנה של הדרייבר שצריך אינטרנט בזמן החיבור ????]נא עזרתכם!
@אני-אני-1 אמר בבעיה | התקנת מדפסת HP 5275:
@אפרושי-מאיסורא
תתקין hp smart
-
@אפרושי-מאיסורא אמר בבעיה | התקנת מדפסת HP 5275:
זה פתוח בנטפרי
-
@a0533057932
אולי לא הסברתי את עצמי טוב, במחשב השני שבאתי להתקין עליו, אין כלל גישה לאינטרנט [אאוטנט]. -
@a0533057932
אולי לא הסברתי את עצמי טוב, במחשב השני שבאתי להתקין עליו, אין כלל גישה לאינטרנט [אאוטנט].@אני-אני-1 מניסיון אין צורך בחיבור לרשת אם אתה מוריד את הדרייברים להתקנה
רק אתמול עשיתי את זה, מופיעה באמת הודעה שאם אין חיבור אז צריך להתקין דרייברים ידנית
ניסית להגדיר את המדפסת בלוח הבקרה? -
@אני-אני-1 מניסיון אין צורך בחיבור לרשת אם אתה מוריד את הדרייברים להתקנה
רק אתמול עשיתי את זה, מופיעה באמת הודעה שאם אין חיבור אז צריך להתקין דרייברים ידנית
ניסית להגדיר את המדפסת בלוח הבקרה? -
@דאבל
לא הבנתי כוונתך. בכל אופן, באמת עשיתי התקנה אוטומטית, זה קשור ? כי לא היה כתוב שצריך חיבור וכדו'].
יש לציין שראיתי את המדפסת מופיעה בהתקנים וכן ברשימת התכניות.@אני-אני-1 והגדרת את המדפסת כברירת מחדל...?
(למה אתה מתכוון "אוטומטית")
כוונתי הייתה שיש את hp smart להתקנה אבל צריך כאמור חיבור לרשת
אבל אין צורך בכך אם אתה מתקין את הדרייברים אופליין -
@אפרושי-מאיסורא
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | התקנת מדפסת HP 5275:
ניסית?, א"כ ועדיין לא עובד יתכן ששלך OFFICEJET
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה | התקנת מדפסת HP 5275:
ניסית?, א"כ ועדיין לא עובד יתכן ששלך OFFICEJET
-
@אני-אני-1 מ הדגם שלו?
-
@אני-אני-1 מ הדגם שלו?
@שלמה-ווייס