האם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?
-
תגובה: Nox בעברית
יש לצין שמדובר במחשב i5 -
@טכנולוגי אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
תגובה: Nox בעברית
יש לצין שמדובר במחשב i5אם יש צורך בעוד פרטים על המחשב אשמח שתעדכנו...
-
@טכנולוגי אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
יש לצין שמדובר במחשב i5
נ. ב. יכול להיות גם במחשב i7 שהוא לא יעבוד!
-
@איציק-דייטש אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
יש לצין שמדובר במחשב i5
נ. ב. יכול להיות גם במחשב i7 שהוא לא יעבוד!
מה לא יעבוד ?
התוכנה עובדת !!!
העברית, אני שואל...@צדיק-תמים אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
@טכנולוגי יש גרסה ישנה של nox בעברית
חפש בחיפוש של הפורום: nox בעברית
זה שם השרשור בנושא כמדומני.אני ממליץ על memu play
עברית מלאה!יותר טוב מnox ?
-
@איציק-דייטש אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
@טכנולוגי למה ציינת שהמעבד הוא i5 ??
סתם ליידע....
-
@טכנולוגי אז אמרתי שזה לא עוזר, כי אם ב i5 הוא יעבוד/לא יעבוד... אז גם הגיוני שב i7 הוא לא יעבוד / יעבוד...
כך שמה שכתבת לא מוסיף ..מה לא יעבוד ??
-
@צדיק-תמים איך אני הופך את הממו פליי לעברית מלאה?
-
יותר טוב מnox ?
לדעתי - כן.
@אליעזר-לוי אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
@צדיק-תמים איך אני הופך את הממו פליי לעברית מלאה?
בהגדרות
כמו בכל טאבלט שמוגדר על שפה אנגלית
ומספיק לשנות פעם אחת וזה נשאר בעברית גם אם מפעילים מחדש את הממו פליי -
@צדיק-תמים אני משנה את זה על ידי MORE LOCALE 2. וכל פעם זה מתאפס לי לאנגלית.
-
@אליעזר-לוי נכון
כי מור לוקאל לא נשמר
זה בדיוק המעלה בממו פליי
שזה לא מתאפס
ותשנה בהגדרות לא עם מור לוקאל -
@צדיק-תמים איפה בהגדרות?
-
@אליעזר-לוי אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
@צדיק-תמים איפה בהגדרות?
תחפש language
זה עם סמל של כדור הארץ כזה -
@צדיק-תמים אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
@צדיק-תמים איפה בהגדרות?
תחפש language
זה עם סמל של כדור הארץ כזהבאמת ?
וואלה לא ידעתי ?
מה זה אומר ? -
@טכנולוגי
language זה שפה. ידע בסיסי חבר. חשוב מאוד!
בכ"א, לשאלתך, יש שלושה אימלוטורים ידועים כאן בפורום. בעצם ארבעה.
1. בלוסטקס [5]
2. ממו פלאי
3. nox
4. ld player
כמובן שבלוסטקס היה הכי מוכר וונפוץ
אבל אז נהיה 'קרב' בינהם.
על מה?
על שני דברים:- צריכת משאבים
- עברית
ומשמה התחיל החיפוש אחר אימולטורים אחרים.
אתמול בדיוק יצא לי להתקין לישהו בלוסטקס 5 ונוכחתי לראות שיש בו עברית (התאפסה לי בכל יציאה מהתוכנה , אולי הבאג רק אצלי) וגם המשאבים שהוא צריך בעבר ירדו בהרבה.
אינני יודע על שאר האימולטורים , מוזמן לשאול את @יוסי-הגאון ש אאל"ט משתמש בממו פלאי ואף עשה מדריך עליו
מקווה שהחכמתיך ו, בהצלחה!
-
@מישהו12 אמר בהאם ישנה אפשרות להפעיל את הnox בעברית ? ואם לא איזו תוכנת דימוי מומלצת בעיברית ?:
לאנגסוויצ'
*לאנגווייג'!