עזרה | פתרונות בוורד
-
שלום אני באמצע לערוך כל מיני ספרים וכו' בוורד, (כן כבר קראתי את הכל ושלא כדי לעמד בוורד וכו' אבל לצורך זה שאני עוסק בה הדבר היחיד שיעזור לי זה וורד!)
ואני צריך עזרה בכמה דברים. [לענין המשלימים למיניהם , חלק כבר ניסיתי וחלק עדיין אני רוצה להסתדר בעצמי...].-
באם יש למישהו מאקרו לחפש החלף במצב שאני צריך להחליף בתדירות בהרבה טקסטים כמה מילים מסוימים למילים אחרות דהיינו שאוכל בתוך פקודה אחת להכניס ולבצע כמה החלפות בו זמנית (לא להציע לי החלף הפשוטה של וורד...) דהיינו אני משתמש עם "מאקרו" ואני רוצה לדעת איך ואיזה מילה להכפיל , וכן איך להגדיר כמות של מילים לחיפוש להחלפה במילה אחת?
-
באם יש דרך שאוכל להוסיף מילים מסוימים או קידודים לפני ואחרי מילה ע"י בחירה במילה מסוימת ובחירת הפקודה. (-אסביר את עצמי אני רוצה להוסיף למשל לפני ואחרי מילים מסוימים שאבחר, איזשהו קידוד *** למשל וכדו' וע"י שאני בוחר באמצעות העכבר במילים מסוימים נוצר מה שבחרתי לפני ואחרי אותו המילה שבחרתי...)
-
כנ"ל רק דבמילים שאני בוחר יווצרו הקידוד שאבחר רק באות ראשונה של כל מילה שאני בוחר דהיינו בחרתי באמצעות העכבר כמה מילים אז בכל אלו המילים (גם במילה אחת) האות הראשונה מקבלת את הכיתוב שהכנתי לה, לפני האות ולאחריה, ושאר המילה ממשיכה כהרגלה...
תודה רבה.
-
-
@מלאכת-מחשבת בנוגע לשאלתך הראשונה אתה יכול פשוט ליצור לבד כזה מאקרו ע"י הכלי "הקלטת מאקרו" שאתה עושה פעם אחת את כל הפעולות החלפה שאתה מעונין בהם ומקליט את זה ומעכשיו יש לך מאקרו שעושה לך את כל העבודה
בנוגע לשאלות הנוספות שלך לא כ"כ הבנתי מה השאלה.
אם הנושא איך לעשות את זה באופן קבוע אתה יכול כנ"ל ליצור מאקרו
אם הנושא איך עושים כאלו פעולות (דהיינו מה קוד החיפוש של מילה ראשונה עם החלפה וכדו') תפרט מה אתה צריך בדיוק ואשמח לעזור לך -
@גבאי כן זה הענין איך יש לי קוד בהחלפה לרדת לשורה של החלף ב- ,ואיך אני הופך אותו להחלף הכל, שכידוע במאקרו לא עוזר לחיצת העכבר?
ולגבי שאר קידודי החלפה נראה לי שרוב מוכר לי (ולכשיהיה לי זמן אולי אני אוריד את זה...)
אבל אדרבה אם אתה יכול לכתוב הקודים של החלפה יהיה לתועלת הציבור וכנראה שגם אני אלמד מזה...
החלפה זה קונטרול + H
בסוף שורה מוסיפים "סימון פיסוק" ועוד... -
@מלאכת-מחשבת עדין לא הבנתי מילה מכל מה שכתבת
אולי תפרט איזה פעולה בדיוק אתה רוצה לעשות?
לרדת שורה אפשר ע"י מקש החיצים (את זה המאקרו קולט)
לרדת קטע אפשר ע"י קונטרול וחץ למטה. -
פוסט זה נמחק!
-
@מלאכת-מחשבת לא צריך בלי העכבר!
תעשה את זה עם העכבר..
אתה יודע לעשות הקלטת מאקרו?
ברגע שהכל מוקלט ועשית פעולה של חפש את..... והחלף ב..... החלף הכל הפעולה הזו תהיה מוקלטת והמאקרו יפעיל אותה -
@מלאכת-מחשבת לגבי 1 תוכל אולי עם ביטוי רגולרי (לא יודע אם וורד תומך ברגולרי)
-
@מלאכת-מחשבת אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
@גבאי תיכנס להחלפה של וורד ותנסה בלי העכבר לרדת מ'חפש' ל'החלף ב-', ותודיע לי איך.
וכן בלי העכבר להגדיר 'החלף הכל' ולא 'הבא',
בתקוה להבנה...TAB
-
-
@מלאכת-מחשבת יש לך מקש במקלדת שנקרא TAB הוא נמצא בד"כ מעל הCAPSLOOK...
לרוב הוא מסומן עם שתי חיצים לרוחב. -
@yaakovsas ומה לעשות עם זה?
במקום מה? -
@מלאכת-מחשבת חשבתי שרצית לדפדף בלחצנים בלי להשתמש בעכבר, לא?
-
@מלאכת-מחשבת באותו מקום שבו עשית את ההקלטה יש אפשרות לעצור
-
@לעכשיו אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
TAB
מה הכוונה במילה זו?
המילה הזו זה שפת תכנות של וורד
מי שיודע לכתוב בשפה הזו יכול ליצור קוד שעושה את כל הפקודות. (למעשה בהקלטת מאקרו נוצר קוד בשפה הזו) -
@גבאי אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
@לעכשיו אמר בעזרה | פתרונות בוורד:
TAB
מה הכוונה במילה זו?
המילה הזו זה שפת תכנות של וורד
מי שיודע לכתוב בשפה הזו יכול ליצור קוד שעושה את כל הפקודות. (למעשה בהקלטת מאקרו נוצר קוד בשפה הזו)אני התכוונתי ללחצן במקלדת
והוא מעביר בין לחצנים בלי לחיצה על עכבר -
@מלאכת-מחשבת באותו מקום שבו עשית את ההקלטה יש אפשרות לעצור
בקיצור, אתה לא יודע קיצורי דרך...
אז אבקש ממי שיודע אם יוכל להעלות...
וכן תשובות על השאילות הקודמות... -
@מלאכת-מחשבת יש קיצור דרך בחלון של הוורד למטה יש ריבוע
מה השאלות הנוספות -
@מלאכת-מחשבת יש קיצור דרך בחלון של הוורד למטה יש ריבוע
לא זכיתי להבין דבריך.
מה השאילות הנוספות
עיי' בפוסט הראשון https://mitmachim.top/post/353767 שכתבתי ...