עזרה| מחשב תקוע מאוד!!!
- 
@משחזר-מידע 
 חיברתי את הSSD למחשב (בחוט אחד)
 והוא לא קורא אותוהאם צריך לשנות הגדרת מסוימת כדי שזה יעבוד? 
 תודה
- 
@משחזר-מידע 
 חיברתי את הSSD למחשב (בחוט אחד)
 והוא לא קורא אותוהאם צריך לשנות הגדרת מסוימת כדי שזה יעבוד? 
 תודה@יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: בחוט אחד למה הכוונה? רק מתח או מידע או אחד שיש בו את שניהם? 
- 
@יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: בחוט אחד למה הכוונה? רק מתח או מידע או אחד שיש בו את שניהם? @מתכנת-חובב אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: @יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: בחוט אחד למה הכוונה? רק מתח או מידע או אחד שיש בו את שניהם? את הדק. 
- 
@מתכנת-חובב אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: @יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: בחוט אחד למה הכוונה? רק מתח או מידע או אחד שיש בו את שניהם? את הדק. @יוסי-הגאון מה קורה בניהול דיסקים 
- 
@יוסי-הגאון מה קורה בניהול דיסקים 
- 
@יוסי-הגאון חיברת אותו עם sata מלא? (2 חלקים בחיבור?) 
- 
@מתכנת-חובב אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: @יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: בחוט אחד למה הכוונה? רק מתח או מידע או אחד שיש בו את שניהם? את הדק. @יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: את הדק לא מספיק 
 צריך גם לחבר חשמל
 בהנחה שאני מבין שאתה מתכוון על SSD שנראה כמו דיסק קשיח סטנדרטי
- 
@יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: את הדק לא מספיק 
 צריך גם לחבר חשמל
 בהנחה שאני מבין שאתה מתכוון על SSD שנראה כמו דיסק קשיח סטנדרטי@משחזר-מידע אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: @יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: את הדק לא מספיק 
 צריך גם לחבר חשמל
 בהנחה שאני מבין שאתה מתכוון על SSD שנראה כמו דיסק קשיח סטנדרטיאה, תמיד חשבתי שצריך רק אחד מהחיבורים... 
- 
שלום. 
 המחשב שלי תקוע מאוד!!!זה אומר- שכל פעולה שאני עושה במחשב אם זה פתיחת תקייה, בחירת קובץ, והכל! (רק עכשיו לעבור לפה לקח לי חצי שעה בכרום...!    ) )
 המחשב נתקע והעיגול הכחול מסתובב...
 במצב הזה- אי אפשר לעשות פעולות הכרחיות במחשב!!!
 דיסק C- באופן קבוע על 100 אחוז שימוש (רק להיכנס למנהל המשימות לקח 2 דקות), והראם בכלל- מרחף עם 'יתרה' של 500 מ''ב...יש אפשרות להאיץ את המחשב ללא קניית מחשב או דיסק חדש? ( ע''י תוכנות וכו') 
 או לפחות אפשרויות להקדים רפואה למכה..תודה מראש. @יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: יש אפשרות להאיץ את המחשב ללא קניית מחשב או דיסק חדש? ( ע''י תוכנות וכו') 
- 
@יוסי-הגאון אמר בעזרה| מחשב תקוע מאוד!!!: יש אפשרות להאיץ את המחשב ללא קניית מחשב או דיסק חדש? ( ע''י תוכנות וכו')