שיאומי מהאיביי
-
איך אפשר לקנות את השיאומי מקשים מהאיביי הכי בזול מי שיוכל לעזור הכי טוב עם קישורים תודה רבה
-
@שלמה-כהן-2 אמר בשיאומי מהאיביי:
איך אפשר לקנות את השיאומי מקשים מהאיביי הכי בזול מי שיוכל לעזור הכי טוב עם קישורים תודה רבה
מאייבי???? למה הלכת רחוק, ולמה לשלם כפול... למה לא מהחנות הרשמית שלהם - אלי אקספרס???? אולי אתה לא יודע ששיאומי זה חברה סינית טהורה .
בקצרה אני יסביר לך, מכשיר שמגיע אליך משם [בתקווה שיגיע לך בזמן... זה יכול לקחת כמה חודשים לפעמים...], מגיע בגירסא סינית מקורית, זה אומר שאתה גם צריך לעשות גירסא בעברית, וגם לשנות את לוח המקשים לעברית [לחיפוש אנשי קשר וכדומה], כיום רוב המוכרים לא רוצים להתעסק עם זה בכלל, זה מסבך אותם, כי בעצם זה הופך את המכשיר לתומך כשר, והם לא רוצים להתעסק עם 'ועדת הרבנים' בשביל 50 שח, אני אומר לך מנסיון, לכן לא מומלץ לך כלל לקנות את המקורי מ'אלי'... תקנה ממישהו שמוכר ממילא מקשים שיאומי 'תומך', חבל על כל הטירחא והמאמץ... -
@חייםבמים12 אמר בשיאומי מהאיביי:
@משהו-חדש ואפשר להוסיף שעד כמה שידוע לי ישנה גירסא חדשה של המכשיר הזה שחיצונית זהה ולעת עתה אין לה עברית. למיטב ידיעתי.
נכון, צודק. בקיצור כאבי ראש.
-
@יש-שדה אמר בשיאומי מהאיביי:
@משהו-חדש
מעלי אקספרס אפשר להזמין את השיאומי טאצ'?
ואם כן, זה מסובך להחליף לו גירסא לתומך ועברית?- אפשר להזמין, אבל שתדע שכל קיצור דרך שהיא לא טובה עבורך, אולי תחסוך בעלי אקספרס איזה 100-150 ש"ח
- אבל תבין את המשמעות, המוצר לא יגיע אליך לא עכשיו ולא עוד חודש, אתה תצטרך להמתין בסבלנות עד שזה יבוא..
- אחרי שזה יבוא, תקבל מכשיר שכולו גירסא סינית טהורה, לא תוכל להתשמש בו כלום. לעשות גירסה אף אחד לא יעשה לך [גם בדוידקה...] מ2 טעמים, הם רוצים שתקנה את המכשיר שלהם דוקא ושהם ירויחו כסף, וגם שהם לא יעשו בחיים גירסה עברית שעלולה לסבך אותם, כי זה הופך את המכשיר שלך לפרוץ לגמרי... וגם הם לא רוצים להכשיל אותך... ואין אדם חוטא ולא לו...
- חסימת אינטרנט או WIFI לא תוכל לעשות אצל אף אחד בעולם, לא אצל 'אאוט נט' ולא אצל אף אחר בחיים.... כי הם לא מכשירי שרצים... וגם הם לא תמימים... הם חושדים בך שאולי אתה רוצה את החותמת שלהם, אבל אחר כך תסיר את החסימה שלהם [שאפשר לפתוח אותה בקלות לכל מי שמבין מזה 'סמארטפון'....] ולכן יש להם עניין לא לתת לך בכלל שתלמד לקח לא לקנות מכשיר פרוץ ולא לעשות טעות כזאת לעולם...
- עכשיו נשארת עם פלאפון פרוץ ביד אחת, ויצר הרע שאורב לך בכל רגע... [דרך אגב מכאלה מקרים מתחילים כל הנפילות... מכיר הרבה כאלה שנפל לידם מכשירים מחוץ לארץ והתחילו ליפול..]
- כאבי ראש וחרטות...
- עכשיו אתה קונה מכשיר חדש טאצ' שיאומי מהחנות וזורק את הישן...
- עכשיו יצאת בנזק של קרוב ל1000 שח, וזאת מבלי להזכיר את הנפילה הרוחנית.
אני לא מתיימר להוכיח בשער... אבל רשמתי את כל זה לתועלת הכלל שלא יתפתו...
-
-
@moshep אמר בשיאומי מהאיביי:
@משהו-חדש אמר בשיאומי מהאיביי:
כי זה הופך את המכשיר שלך לפרוץ לגמרי... וגם הם לא רוצים להכשיל אותך... ואין אדם חוטא ולא לו...
מצטער לאכזב אותך... כנראה אתה לא מחובר לטלגרם (ב''ה) כמובן... אבל יש הרבההה שיעשו גירסאות פרוצות חופשי(לצערי)
ולא נראה לי שמיודענו מחובר ברוך ה' לטלגרם שיעשו לו את זה... הוא נשמע אחד יהודי שומר תורה ומצוות ששואל באמת שאלת תם... ואני פונה אליך! אנא היזהר... לטובתך הרוחנית והגשמית, וגם אם תמצא מישהו שיוכל לעשות לך את זה, אל תתן לו את זה, כי זה יפיל אותך חזק לתהום, כי לא תקבל שום חסימה לאינטרנט, ואם תרצה לעשות סינון אז אתה תשלם את אותו סכום בדיוק... [קרוב ל120 שח] ולא תרויח כלום, ועד שתעשה את החסימה - אתה תמשיך ליפול, בדוק ומנוסה!!!!! ושתדע!!! יש לי חבר שקנה את זה ואחרי זה שבר את המכשיר לרסיסים בפח אשפה... תהיה חכם ואל תהיה שוטה אפילו שעה אחת!!!!!
-
כי זה הופך את המכשיר שלך לפרוץ לגמרי... וגם הם לא רוצים להכשיל אותך... ואין אדם חוטא ולא לו...
מצטער לאכזב אותך... כנראה אתה לא מחובר לטלגרם (ב''ה) כמובן... אבל יש הרבההה שיעשו גירסאות פרוצות חופשי(לצערי)
טלגרם - זה 'פח זבל ענק' שאנשים עושים ממנו כסף וככה מתפרנסים... זה ההגדרה האמיתית...
-
טלגרם - זה 'פח זבל ענק' שאנשים עושים ממנו כסף וככה מתפרנסים... זה ההגדרה האמיתית...
ידוע...
-
פונה אליך! אנא היזהר... לטובתך הרוחנית והגשמית,
תודה רבה על הדאגה... אבל אל דאגה הכל בשליטה ב''ה
לא דיברתי אליך, רשמתי את זה לאותו אחד ששאל שאלת תם
-
פונה אליך! אנא היזהר... לטובתך הרוחנית והגשמית,
תודה רבה על הדאגה... אבל אל דאגה הכל בשליטה ב''ה
לא דיברתי אליך, רשמתי את זה לאותו אחד ששאל שאלת תם
אה אוקי הבנתי...
-
-
@יש-שדה אמר בשיאומי מהאיביי:
@moshep @משהו-חדש
קודם כל תודה על הפירוט.
אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין עליאקספרס לחנות, מבחינת כשרות.
הרי בשתיהם זה תומך, אז בשתיהם בכמה דקות המכשיר הופך לפרוץ לחלוטין, לא?!
ואם אפשר לחסום, אז אין מי שיחסום לא ת'וויפיי במכשיר עליאקספרסי?
בכלופן תודה. כיף לראות הודעות מפורטותמה פתאום, צדיק????
- אם אתה מדבר על שיאומי טאצ' בחנות יש 2 גירסאות האחת עם אפשרות גלישה [והיא לא נקראת 'תומך כשר' כי מכשיר עם גלישה לא נקרא 'תומך' זה סמראטפון אמיתי] ואותה לעולם לא ימכרו לך בצורה שתוכל לגלוש ממנו, לעולם... - בלי סינון חזק, או של 'מושגח' או של 'כושר פליי' וכו'. ששמה לא תוכל לגלוש למקום בעייתי לעולם, וגם חוסמים לך אפליקציות בעייתיות. כך שההבדל הוא שמים וארץ, כי בעלי אקספרס אתה מקבל מכשיר פרוץ לחלוטין שאחרי הגירסא העברית אתה מגלה את העולם הגדול שיש במכשיר... [גם בלי כרטיס סים של גלישה] וד"ל.
- אבל יש גירסא במכשיר טאצ' שהיא נקראת 'תומך כשר' [כי זה בלי גלישה] שהיא מכשיר חסום לחלוטין שיש בו דברים בסיסים כמו נגן, מצלמה, וכדו'. החסימה שהם עושים מגיע במכשיר נפרד לחלוטין שיש שם חסימה מוחלטת שבה הם מנתקים את האפשרות לגלישה בכלל. כמו כל הפלאפונים כמו יאנג ' וכדו'.
- ובשיאומי מקשים, זה לא 'אנדרואיד' רגיל, רק יש לו יכולות טכנלוגיות שאפשר להפוך אותם לאנדרואיד... שאתה קונה את זה מ'עלי' קיבלת מכשיר סיני שצריך גירסא בעברית, וגם אותיות מקשים בעברית, עכשיו זה תלוי איזה מכשיר קנית, ואיזה מכשיר תומך בסוגי הגירסאות שיש בשוק, למעשה גירסא שפתוחה לשירותי גוגל, שזה כולל הכל... ואתה רוצה רק לעשות את זה שיהיה בעברית [שתרגיש שיש לך פלאפון שנראה כשר] , אף אחד לא יעשה לך מסיבה רוחנית וגשמית.... כמו שפירטתי למעלה... אבל מה שכן יש, זה גירסא 'תומך כשר' שזה כולל דברים הנצרכים כמו SMS, נגן, וויז וכו' ועוד כל מיני אפליקציות [הוואטצפ לא כל כך עובד במכשיר זה, הוא קורס מידי פעם, כי אתה צריך להבין שהמערכת שלך איטית מאד כך שאי אפשר להתקין הכל, זה לא סמראטפון...] שאת זה אפשר למצוא אצל כמה מוכרים בשוק... שהם עושים גם מקשים בעברית.... כך שלא הרווחת כלום שאתה קונה מ'עלי' כי בכל אופן תצטרך לעשות את כל הדברים האלה שזה גירסא בעברית, וגם מקשים בעברית, זה יוצא אותו סכום ואפילו יותר... כיום, לפי שידוע לי אף אחד לא רוצה לעשות גירסאות לאנשים על השיאומי, כי חנות שמכבדת את עצמה ויש לה חותמת של 'ועדת הרבנים' לא רוצה להסתבך בחיים, ולא תעשה לך גירסאות כאלה ואחרות... וגם בגלל שהם רוצים להרויח שתקנה את המכשיר מהם... הבנת???? לכן, האפשרות היחידה זה למצוא משווקים שבדרך כלל מוכרים דרך כל מיני אתרים למיניהם, כמו צ'יפון וכדו' מכשירי שיאומי מקשים 'תומך כשר'... וזה בערך עולה בסביבות 350 -450 שח. אבל שים לב!!!! קיים בשוק הרבה גרסאות שברובם יש באגים ותקלות... מה לעשות... כל טוב בהצלחה.