יש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?
-
@best אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
ואז שוב (אחרי הפירמוט) הוא שוב לא קולט אותו כי 64 גיגה!
@מישהו12 אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
@best הכנסתי בעבר כרטיס של 64 לC2.
אפילו שני כרטיסים.
יבוא @בניה-עז ויעיד... -
@מישהו12 אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
@best אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
ואז שוב (אחרי הפירמוט) הוא שוב לא קולט אותו כי 64 גיגה!
@best הכנסתי בעבר כרטיס של 64 לC2.
אפילו שני כרטיסים.
יבוא @בניה-עז ויעיד...הריני מעיד שעד היום יש לי ב C2 כרטיס של 64 GB וכיום הוא מלא ב 33.9 GB עובד הכי טוב שיש מלא בשעורים, שירים, תוכנות ועוד. כמו ש @מישהו12 אמר עם רופוס לפרמט ל FAT32 והכל יבוא על מקומו בשלום.
-
@דוד-1 איך זה יכול ליהות?
היה לי גם C2 והכנסתי כרטיס 64 גיגה ונכסם לי!אני לא יודע מה אתה מתכוון שנחסם.
אבל הסיבה היא פשוטה מאוד נוקיה 208 וC2 תומכים כל כרטיס מיקרו ובכל גודל ובלבד שזה מערכת קבצים FAT32
יש פה אינספור מדריכים בפורום על הדרך לפרמט לFAT32 -
@שמואל-ש אבל בעיקרון בc2 אתה לא יכול לפרמט כי בעצם אחרי הפירמוט הוא טוב
ואז שוב (אחרי הפירמוט) הוא שוב לא קולט אותו כי 64 גיגה!לפרמט דרך הפלאפון, על הצד שהפלאפון פירמט משהו,
זה לא משנה את מערכת הקבצים.
אז ברור שהוא לא יקלוט אותו.
וממש לא בגלל זה--@best אמר ביש לי טלפון נוקיה c2 ושאני נכנס לגלריה אני לא מצליח לפתןח את הכטיס מיקרו מישהו יכול לעזור לי בהקדם?:
כי 64 גיגה!