עזרה | רכישת סמארטפון מוגן
-
שלום וברכה
אני רוצה את עזרת חברי הפורום הנפלאים ברכישת סמארטפון
אני צריך מכשיר לשלושה חודשים בלבד שיהיו בו אפליקציות כמו ווטסאפ מייל וייז וכדו' ושיהיה מוגן ברמה גבוהה כי אני קצת מבין בתחום ואני לא רוצה מכשיר שיהיה אפשר לפרוץ אותו
אם מישהו מכיר חברה/פרטי שמשכיר/ה מכשירים אשמח שיכתוב אם אין אני יילך על אופציה של קניה ואשמח שתייעצו לי מה לקנות, עדיף מכשיר בגודל של יאנג והאזור אבל לא קטן מידי כמו יוניהרץ
תודה רבה מראש -
@a0533057932 אם אתה ממליץ על אחת מהחברות האלו אני יילך על זה
ראיתי שעסקן עושים ב250 ח"פ הגנה על כל מכשיר סמסונג עם אנדרואיד 7 ומעלה https://askan.co.il/store/#/16531
אתה מכיר מכשירים קטנים של סמסונג? -
-
@הנני-העני אמר בייעוץ ברכישת סמארטפון:
@tehila
ואז בעצם אתה שולל מכשיר ישן של סמוסנג (שבד"כ קטן) והוא לא אנוראיד 7 ברשמי
ואז לא יעזור לשים מוקסטם של 7 ומעלה כי זה תומך רק ברשמי
הבנתי נכון?
@N054 אני מכיר מכשיר קטן 4.5 טינץ נקרא haier a1 אנוראיד 8 טלפון פשוט רגיל
אולי תשים עליו סינון וחסל.. זה זול.הוא אומר שעסקן מתקינים רק על רום רשמי שלא עבר פריצה
-
@a0533057932
ו'פריצה' - משמעותה רוט \ רום מקוסטם? -
@הנני-העני כל דבר שחורג מהגרסה הרשמית
-
@a0533057932 ואיך הוא מבחינת ביצועים?
באתר של הדרן לא מצאתי את המכשיר הזה אתה יודע מה המחיר שלו או קישור למכשיר באתר של הדרן?
תודה רבה -
-
@הנני-העני אמר בייעוץ ברכישת סמארטפון:
@a0533057932 אמר בייעוץ ברכישת סמארטפון:
@n054 יש להדרן
Qin 2זה שיאומי(לא?) הוא מדבר על סמוסנג
אין לי ענין דווקא בסמסונג, יש לי ענין במכשיר שחסום באחת משלוש החברות עסקן/הדרן/נתיב
ראיתי שבעסקן יש אפשרות להתקין על כל מכשיר סמסונג אנדרואיד 7 ומעלה אז שאלתי על זה אבל אין לי ענין דווקא עסקן מבחינתי שתהיה כל חברה העיקר שיהיה קטן -
@a0533057932 אמר בייעוץ ברכישת סמארטפון:
@n054 המחיר הוא 600 ש"ח
אנדרואיד 10
2 גיגה ראם
32 זיכרון פנימיקצת יקר לכזה מפרט.
אתה מדבר על כולל ההגנה? -
@n054 אמר בייעוץ ברכישת סמארטפון:
אני צריך מכשיר לשלושה חודשים בלבד שיהיו בו אפליקציות כמו ווטסאפ מייל וייז וכדו' ושיהיה מוגן ברמה גבוהה כי אני קצת מבין בתחום ואני לא רוצה מכשיר שיהיה אפשר לפרוץ אותו
תוכל לקנות כל מכשיר ולחסום ע"פ המדריך שכתבתי
https://mitmachim.top/topic/23238/מדריך-איך-להכשיר-מכשיר-לוויז-בלבד-ללא-גישת-רוט?_=1620317109299
אבל הבעיה שאם עושים איפוס זה פורץ את הסינון. לשיקולך.