עזרה | סטיק מראה את הרשת ללא אפשרות גלישה
-
@שיהיה אם תוכל לפרט יותר
-
@מה-הבעיה אין לי אפשרות לצילום מסך אבל זה מראה כאילו זה בכלל לא התחבר בעוד הסטיק על הכחול וכתוב "רשת 2 אין גישה לאינטרנט"
סטיק של אוואי או איך שלא קוראים לזה -
@שיהיה זה הסטיק?
אם כן תכנס להגדרות
ותחת לשונית חיבור נייד תוודא שזה נראה כך (שנתונים ניידים מופעלים ונדידת נתונים מאופשרת) ותלחץ על החל
-
@מה-הבעיה אותו חברה אבל לא כתוב שם פרטנר וגם יש רק את האופציה האמצעית ללא הסמל של הלחצן כיבוי וההוא משמאלו
-
@שיהיה או שנגמרה לך החבילה או קליטה גרועה או שמישהו הגדיר ip שגוי או הרבה סיבות אחרות - אם תפרט יהיה יותר טוב
@מתכנת-חובב אם זה על אוטומטי אז זה מקבל כל פעם כתובת אחרת לא יכול הלהיות שגוי
-
@מתכנת-חובב אם זה על אוטומטי אז זה מקבל כל פעם כתובת אחרת לא יכול הלהיות שגוי
@דניאל-ביטון זה בדיוק מה שאמרתי - שיכול להיות שזה לא על אוטומטי (בהגדרות חיבור במחשב עצמו)
-
@מה-הבעיה אותו חברה אבל לא כתוב שם פרטנר וגם יש רק את האופציה האמצעית ללא הסמל של הלחצן כיבוי וההוא משמאלו
-
כפי שכתבו יכולים להיות המון סיבות
כמה שתפרט יותר יתן יותר כיוון ויחסוך שירשור של שאלותאתה על ספק מסונן ? התקנת תעודת אבטחה
כתובת IP מקומית מקבל מהסטיק ?
הגדרת הכל בפרופיל , APN
של מי הסים -
-
@שיהיה אמר בעזרה | סטיק מראה את הרשת ללא אפשרות גלישה:
אותו חברה אבל לא כתוב שם פרטנר
אם מדובר בפרטנר היה נפילה רצינית של הרשת. (בנטפרי בטוח ברגיל לא יודע)
-
-
@מה-הבעיה אמר בעזרה | סטיק מראה את הרשת ללא אפשרות גלישה:
@shloimy אני בפרטנר בנטפרי ולא חוויתי איטיות או משהו כזה
עד לפני כחצי שעה בכלל לא היה אפשרות להתחבר (היה קליטה)
יש לי קו מסים כשר ושם אמרו שיש שיבושים רציניים בפרטנר ולא ידוע להם אם רק בנטפרי.@shloimy אמר בעזרה | סטיק מראה את הרשת ללא אפשרות גלישה:
@מה-הבעיה אמר בעזרה | סטיק מראה את הרשת ללא אפשרות גלישה:
@shloimy אני בפרטנר בנטפרי ולא חוויתי איטיות או משהו כזה
עד לפני כחצי שעה בכלל לא היה אפשרות להתחבר (היה קליטה)
יש לי קו מסים כשר ושם אמרו שיש שיבושים רציניים בפרטנר ולא ידוע להם אם רק בנטפרי.הבעיה קשורה לפרטנר
היה להם נפילה