ווינדוס 10 קורס כל הזמן
-
@איציק-דייטש השאלה כמה מחשב נורמלי אמור להיות במצב בטוח לא בדקתי את העניין אם יש בכלל הבדל אני יכול לנסות לבדוק..
-
ללא התראה מוקדמת (וגם לא התקנתי משהו בשבוע האחרון) המחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא נפתח לכמה שניות ומיד נכבה במצב בטוח זה עובד לי אשמח לעזרה תודה רבה
עריכה:הצלחתי להפעיל לרגע תוכנה שמודדת חום והחום של המעבד היה 75-80 המוזר הוא שזה קורה מיד אחרי הפעלת המחשב (ככה שאין לי מושג איך הוא מגיע לחום הזה כ''כ מהר) שמתי לב לעוד משהו שהמאוורר במצב הרגיל לא עובד אפי' שהמעבד חם ובמצב בטוח הוא כן עובד@klopkk אמר בווינדוס 10 קורס כל הזמן:
עריכה:הצלחתי להפעיל לרגע תוכנה שמודדת חום והחום של המעבד היה 80
זה בעיה קשה!! אתה צריך לכאורה להחליף משחה טרמית או לבדוק את תקינות המאוור או לוודאות את ניקיון הפתחי איוורור במחשב!
בעצם תעשה הכלזה יהיה הכי טוב!
-
ללא התראה מוקדמת (וגם לא התקנתי משהו בשבוע האחרון) המחשב קרס ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא נפתח לכמה שניות ומיד נכבה במצב בטוח זה עובד לי אשמח לעזרה תודה רבה
עריכה:הצלחתי להפעיל לרגע תוכנה שמודדת חום והחום של המעבד היה 75-80 המוזר הוא שזה קורה מיד אחרי הפעלת המחשב (ככה שאין לי מושג איך הוא מגיע לחום הזה כ''כ מהר) שמתי לב לעוד משהו שהמאוורר במצב הרגיל לא עובד אפי' שהמעבד חם ובמצב בטוח הוא כן עובד@klopkk יש לך במקרה נטספארק על המחשב?
-
@klopkk יש לך במקרה נטספארק על המחשב?
@שלמה-ווייס התקנתי לפני שבוע תעודת אבטחה של רימון ואז הסרתי אותה (נראה לי)
-
-
@klopkk
כולם פה נתנו לך פתרונות חומרה
אבל לך תדע
אולי איזה וירוס התשלט לך על המחשב
והוירוס הזה פועל ברקע ומפוצץ את הביצועים של המעבד
אולי תעשה התקנה של os על מחיצה אחרת ותראה האם גם היא קורסת? \ אולי תםעיל דיסק טכנאים ותסרו קוירוסים?@הנני-העני יש לי אסט ברשיון ומעודכן כל הזמן
ככה שקשה לי להאמין שהוא ימצא משהו גם מהצד אבל הבעיה שלי גם היא שאני פוחד לשחק עם זה יותר מדי כדי לא להרוס את המעבד
למזלי ראיתי שיש לי עדיין אחריות אמורים ליצור איתי קשר בימים הקרובים -
@klopkk אמר בווינדוס 10 קורס כל הזמן:
בטוח שרק תעודת אבטחה ולא התוכנה עצמה של נטספארק? אין כ"כ דרך להסיר אותה לבד אא"כ קיבלת סיסמא, הסרה מאולצת תגרום לחסימה מוחלטת של האינטרנט ובעייתהאיטיות גם לא תיפתר
-
בטוח שרק תעודת אבטחה ולא התוכנה עצמה של נטספארק? אין כ"כ דרך להסיר אותה לבד אא"כ קיבלת סיסמא, הסרה מאולצת תגרום לחסימה מוחלטת של האינטרנט ובעייתהאיטיות גם לא תיפתר
@שלמה-ווייס מאה אחוז
-
עריכה:הצלחתי להפעיל לרגע תוכנה שמודדת חום והחום של המעבד היה 75-80 המוזר הוא שזה קורה מיד אחרי הפעלת המחשב (ככה שאין לי מושג איך הוא מגיע לחום הזה כ''כ מהר) שמתי לב לעוד משהו שהמאוורר במצב הרגיל לא עובד אפי' שהמעבד חם ובמצב בטוח הוא כן עובד -
חום של המעבד היה 75-80 המוזר הוא שזה קורה מיד אחרי הפעלת המחשב
אולי זה מודד בפרנהייט; 75 פרנהייט שוה בערך 25 צלזיוס שזה טמפרטורת החדר בעונה זו.