שאלה | איך לגרום לעמודה לצוף?
-
@שלמה123 אמר בשאלה | איך לגרום לעמודה לצוף?:
@מנחם-ציון @לוי-יצחק תגידו, יש כזה דבר אלמנטור PRO ושאתה יכול להשתמש בזה לעריכת דפים באתרים אחרים?
לא הבנתי את השאלה.
-
@לוי-יצחק אמר בשאלה | איך לגרום לעמודה לצוף?:
@מנחם-ציון @לוי-יצחק תגידו, יש כזה דבר אלמנטור PRO ושאתה יכול להשתמש בזה לעריכת דפים באתרים אחרים?
לא הבנתי את השאלה.
נגיד יש לך אלמנטור PRO, ואז אני שולח לך את הקובץ של הדף באתר - ואז אתה מעלה שנייה לאתר אחד שלך שם לי CSS שולח לי את הקובץ בחזרה ומוחק את העמוד מהאתר.
ישאר עליו הCSS? -
לא הבנתי את השאלה.
נגיד יש לך אלמנטור PRO, ואז אני שולח לך את הקובץ של הדף באתר - ואז אתה מעלה שנייה לאתר אחד שלך שם לי CSS שולח לי את הקובץ בחזרה ומוחק את העמוד מהאתר.
ישאר עליו הCSS?לא, אבל יש דרך אחרת, עם לי לדוגמה יש אלמנטור פרו, ואני מתקין אותו על האתר שלך, אני יכול לעשות שינוים של פרו ואח"כ למחוק את הפרו מהאתר והשינויים של הפרו ישארו.
-
לא הבנתי את השאלה.
ישאר עליו הCSS?לא, אבל יש דרך אחרת, עם לי לדוגמה יש אלמנטור פרו, ואני מתקין אותו על האתר שלך, אני יכול לעשות שינוים של פרו ואח"כ למחוק את הפרו מהאתר והשינויים של הפרו ישארו.
אבל אם רכשת לדוגמא רישיון לאתר אחד כל פעם (כמו שכולם עושים, למיטב ידיעי )?
-
אבל אם רכשת לדוגמא רישיון לאתר אחד כל פעם (כמו שכולם עושים, למיטב ידיעי )?
א. הבונים הרציניים קונים חבילה של אלף לא של אחד. ב. אפשר לנייד את האלמנטור פרו מאתר לאתר, לדוגמה היום זה באתר שלי מחר באתר שלך בלי שיפגמו השינויים.
-
@איציק-דייטש אמר בשאלה | איך לגרום לעמודה לצוף?:
@לוי-יצחק אז מה הרעיון בלקנות הרבה, אם אפשר לנייד?
א. תחושב שאתה בונה 10 אתרים ביחד, אז אתה צריך 10 אלמנטור פרו.
ב. אתה הרי רוצה לעשות שינוים באתר, עם אין את האלמנטור פרו מותקן אז השינויים יישארו אבל לא יהיה אפשר לערוך אותם. -
א. תחושב שאתה בונה 10 אתרים ביחד, אז אתה צריך 10 אלמנטור פרו.
בבת אחת?!
אז השינויים יישארו אבל לא יהיה אפשר לערוך אותם.
אז כל פעם שתרצה לערוך - תנייד! כמה זמן לוקח ניוד?
-
בבת אחת?!
כן.
אז כל פעם שתרצה לערוך - תנייד! כמה זמן לוקח ניוד?
עבודת פרך, במשך השנים בונה אתרים צובר מאות אתרים שהוא בנה, כל פעם לנייד את האלמנטור בין אתרים?