דחוף!!! כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי הודעה משגעת מה לעשות כולל צילום
-
יש לי גם צילום מסך של ההודעה זה התחיל לי פחות משבוע וזה משגע אותי מאוד כל פעם שאני מדלי ק כמה פעמים זה מראה לי את ההודעה הזאת!
-
@אברהם-ברזילאי אפשר צילומסך ממנהל המשימות בכרטיסיית אתחול?
-
@איציק-דייטש איך עושים צילום דרך מנהל המשימות
-
@אברהם-ברזילאי תפתח את מנהל בכרטיסיית אתחול ואז תלחץ על צירוף המקשים win+shift+s ותעשה צילומסך ותדביק את זה פה בתגובה....
-
פוסט זה נמחק!
-
@אברהם-ברזילאי בדיוק אבל תלחץ על אתחול למעלה, ואז תביא לי צילומסך
-
-
@אברהם-ברזילאי תוכל לגלול קצת ולהביא לי צילומסך?
-
-
@איציק-דייטש נראה לי שרוב הדברים פה @אברהם-ברזילאי יכול להפוך ללא זמין בטח המחשב עולה נורא לאט בגלל כל זה
-
@elazar אמר בדחוף!!! כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי הודעה משגעת מה לעשות כולל צילום:
@איציק-דייטש נראה לי שרוב הדברים פה @אברהם-ברזילאי יכול להפוך ללא זמין בטח המחשב עולה נורא לאט בגלל כל זה
צודק בהחלט!
-
@איציק-דייטש לא צריך להסתבך @אברהם-ברזילאי תעלה צילום מסך מכרטיסיית תהליכים במנהל המשימות ושם תאכל לעשות ''סיים משימה'' לכרטיסיה הזאת
-
@איציק-דייטש אמר בדחוף!!! כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי הודעה משגעת מה לעשות כולל צילום:
אבל זה קורה כשהמחשב עולה, אז בטח הוא צריך לבטל את זה במה שעולה עם ווינדוס, לסיים את התהליך לא יעזור
זה לא יעזור לתמיד אבל חד פעמי כל פעם שהוא מדליק זה יעזור ועוד איך וזה לא יעט לו את המחשב.
להסיר לצמיתות @יוסי-מחשבים ? -
@מילר אמר בדחוף!!! כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי הודעה משגעת מה לעשות כולל צילום:
זה לא יעזור לתמיד אבל חד פעמי כל פעם שהוא מדליק זה יעזור ועוד איך וזה לא יעט לו את המחשב.
נראה שלא הבנת את הבעיה... הוא מדליק את המחשב, קופץ לו ההודעה שיש בפוסט הראשון, וזה משגע אותו, הוא רוצה לבטל את זה לתמיד, איך למען השם הריגת התהליך במנהל המשימות יפתור את זה?????????????????????????????
-
@איציק-דייטש רק הפיכה ללא זמין באיתחול.
לפי דעתי זה כעין וירוס @פישל -
@אברהם-ברזילאי אמר בדחוף!!! כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי הודעה משגעת מה לעשות כולל צילום:
נראה לי שחוץ מהפוך על הפוך
IDM
אווריסינג
אנטי ווירוס ווינדוס תשבית את כל השאר -
@זונדל-גרנד זה לא וירוס!!
-
@אברהם-ברזילאי בתמונה הראשונה רואים תוכנה/אפליקציה בשם cortana שלכאורה זה הבעיה, תלחץ עליו ואז "הפוך ללא זמין" בצד שמאל למטה, תעדכן אם פתר
-