המחשב לא קולט בחור של האונקי
- 
@elazar אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo בדקת אם לא חסר דרייברים? אני לא בדקתי כלום זה תמיד אבל עבד 
- 
@elazar אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo יכול להיות שצריך לעדכן תבדוק במנהל ההתקנים מה לבדוק? 
- 
@elazar אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo תבדוק בדרייברים שקשורים ליציאת יואסבי תלחץ קליק ימני ותחפש לו עידכונים איך אני יודע איזה דרייבר זה? 
- 
@elazar אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo תבדוק בדרייברים שקשורים ליציאת יואסבי תלחץ קליק ימני ותחפש לו עידכונים איך אני יודע איזה דרייבר זה? 
- 
@fshlomo אני עשיתי סריקה של דרייברים ש @יוסי-מחשבים הביא וזה סידר לי כבר בכמה מחשבים את הכניסה של הUsb @מוטי-ברנד אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo אני עשיתי סריקה של דרייברים ש @יוסי-מחשבים הביא וזה סידר לי כבר בכמה מחשבים את הכניסה של הUsb תביא לי קישור בבקשה 
- 
@fshlomo אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: המחשב לא קולט בחור של האונקי כלום אולי היציאה מהלוח פגועה? @dshrppury אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: המחשב לא קולט בחור של האונקי כלום אולי היציאה מהלוח פגועה? לא יש כמה יציאות ולא קולט כלום זה קשור לדרייברים 
 @יוסי-מחשבים?
- 
@dshrppury אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: המחשב לא קולט בחור של האונקי כלום אולי היציאה מהלוח פגועה? לא יש כמה יציאות ולא קולט כלום זה קשור לדרייברים 
 @יוסי-מחשבים?@fshlomo מאד ייתכן, מחשב נייד או נייח? 
- 
@dshrppury אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: המחשב לא קולט בחור של האונקי כלום אולי היציאה מהלוח פגועה? לא יש כמה יציאות ולא קולט כלום זה קשור לדרייברים 
 @יוסי-מחשבים?
- 
@fshlomo מאד ייתכן, מחשב נייד או נייח? @יוסי-מחשבים אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo מאד ייתכן, מחשב נייד או נייח? נייד 
 זה כבר היה לי פעם וזה היה בדרייברים ואני לא זוכר מה שעשיתי אז...
- 
@יוסי-מחשבים אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo מאד ייתכן, מחשב נייד או נייח? נייד 
 זה כבר היה לי פעם וזה היה בדרייברים ואני לא זוכר מה שעשיתי אז...
- 
@מוטי-ברנד אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo אז זה הקישור https://mitmachim.top/topic/8795/driver-easy-עדכון-דרייברים-אוטומטית-בגירסה-ניידת אבל המחשב אופליין ואין דרך להכניס USB מה אני עושה בכזה מצב  
- 
@מוטי-ברנד אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo אז זה הקישור https://mitmachim.top/topic/8795/driver-easy-עדכון-דרייברים-אוטומטית-בגירסה-ניידת אבל המחשב אופליין ואין דרך להכניס USB מה אני עושה בכזה מצב  
- 
@מוטי-ברנד אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo גם העדכון דרייברים הוא אונליין אז זה לא יעזור אז זה היה משהו בTASK MANAGER - SERVICES 
- 
@יוסי-מחשבים אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo מאד ייתכן, מחשב נייד או נייח? נייד 
 זה כבר היה לי פעם וזה היה בדרייברים ואני לא זוכר מה שעשיתי אז...@fshlomo אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @יוסי-מחשבים אמר בהמחשב לא קולט בחור של האונקי: @fshlomo מאד ייתכן, מחשב נייד או נייח? נייד 
 זה כבר היה לי פעם וזה היה בדרייברים ואני לא זוכר מה שעשיתי אז...מה החברה? דגם?