מה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה
- 
@שלמה-ווייס אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: מה פירוש סוג אחר? לא סוג אחר 
 מבנה אחר@שלמה-ווייס אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: לא מספיק א"כ הסקטור הראשון?! אולי, לא יודע 
 אבל לא חושב@משחזר-מידע אולי תן קישור לאקרוניס, אם זה בעברית אחרת אני לא יודע איך לעבוד איתו. 
 מה בעצם צריך לעשות עם זה? סוג של פירמוט?
- 
@מוטי-ברנד אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @ששמעון אגב איזה טייפ זה של פנסוניק?? כן 
- 
@מוטי-ברנד אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @משחזר-מידע ויש מה לעשות לזה לשנות בדרך אחרת ??? אפשר פשוט להעתיק את זה מאונקי שמזוהה עם תוכנת להעתקת דיסק/מחיצה בשלמותו או עם Hex editor @משחזר-מידע אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @מוטי-ברנד אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @משחזר-מידע ויש מה לעשות לזה לשנות בדרך אחרת ??? אפשר פשוט להעתיק את זה מאונקי שמזוהה עם תוכנת להעתקת דיסק/מחיצה בשלמותו או עם Hex editor אפשרי להעתיק ע"י Hex?? 
 זה להעתיק את הקוד או מה?
- 
@משחזר-מידע אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @מוטי-ברנד אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @משחזר-מידע ויש מה לעשות לזה לשנות בדרך אחרת ??? אפשר פשוט להעתיק את זה מאונקי שמזוהה עם תוכנת להעתקת דיסק/מחיצה בשלמותו או עם Hex editor אפשרי להעתיק ע"י Hex?? 
 זה להעתיק את הקוד או מה?@פישל מה כ"כ קשה? להעתיק את כל הHEX לתוך דיסק אחר 
- 
@משחזר-מידע אולי תן קישור לאקרוניס, אם זה בעברית אחרת אני לא יודע איך לעבוד איתו. 
 מה בעצם צריך לעשות עם זה? סוג של פירמוט?
- 
@משחזר-מידע אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @מוטי-ברנד אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @משחזר-מידע ויש מה לעשות לזה לשנות בדרך אחרת ??? אפשר פשוט להעתיק את זה מאונקי שמזוהה עם תוכנת להעתקת דיסק/מחיצה בשלמותו או עם Hex editor אפשרי להעתיק ע"י Hex?? 
 זה להעתיק את הקוד או מה?@פישל אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: אפשרי להעתיק ע"י Hex?? ברור שאפשרי 
 אבל אם לא מתמצא עדיף משו אוטומטי כמו אקרוניס או כל תוכנה להעתקת מחיצה/דיסק
- 
@פישל אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: אפשרי להעתיק ע"י Hex?? ברור שאפשרי 
 אבל אם לא מתמצא עדיף משו אוטומטי כמו אקרוניס או כל תוכנה להעתקת מחיצה/דיסק@משחזר-מידע אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @פישל אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: אפשרי להעתיק ע"י Hex?? ברור שאפשרי 
 אבל אם לא מתמצא עדיף משו אוטומטי כמו אקרוניס או כל תוכנה להעתקת מחיצה/דיסקתודה על התגובה אני הבנתי שזה אפשרי כבר 
 לא שאני רוצה לעשות את זה
 אבל איך מעתיקים זה לפתוח את הכונן ולהעתיק את הקוד (כאילו את כל הקישוקשים בלע"ז ? )
- 
@משחזר-מידע אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: @פישל אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: אפשרי להעתיק ע"י Hex?? ברור שאפשרי 
 אבל אם לא מתמצא עדיף משו אוטומטי כמו אקרוניס או כל תוכנה להעתקת מחיצה/דיסקתודה על התגובה אני הבנתי שזה אפשרי כבר 
 לא שאני רוצה לעשות את זה
 אבל איך מעתיקים זה לפתוח את הכונן ולהעתיק את הקוד (כאילו את כל הקישוקשים בלע"ז ? )@פישל אמר במה יכולה להיות הסיבה לכך שהאונקי לא עובד בתוך הטייפ למוסיקה: אבל איך מעתיקים זה לפתוח את הכונן ולהעתיק את הקוד (כאילו את כל הקישוקשים בלע"ז ? ) כתבתי לעיל שצריך להתמצאות בזה מה להעתיק 
- 
ניסיתי בשני התקני יו אס בי [אונקי] שקודם לכן התקנתי עליהם מערכת הפעלה עם רופוס, אך עשיתי עליהם אח"כ אתחול, אבל הם לא מפעילים מוסיקה בטייפ, 
 מופיעה שגיאה: 'נוט סופורט' מה זה? ומה עושים? תודה.