מישהו יכול להביא קישור להורדת האנטי וירוס הזה?
-
@a0533057932 כן, הייתי באמצע לכתוב לך שמצאתי.
יש לך ועובד באמת? -
פוסט זה נמחק!
-
@a0533057932 אמר במישהו יכול להביא קישור להורדת האנטי וירוס הזה?:
יש לי והוא עובד
והיה לך כבר מקרה שהתגלתה הפריצה והיית צריך להוריד ולהתקין מחדש או שעובד חלק ללא כל צורך בהתקנה מחדש וכו'?
-
פוסט זה נמחק!
-
@יושב-אהלים אמר במישהו יכול להביא קישור להורדת האנטי וירוס הזה?:
@nbhgv חתיכת שטויות אומרים בפורום, כל אחד מצטט את השני. אחרי ניסיון ארוך אין כמו אווסט או AVG (הם אותו חברה) תכתוב בגוגל אווסט ותגיע לאתר שלהם ומשם תוריד,
מה שאמרו כאן על ESET שים לב שזה לא בחינם וכאן בפורום יש לא חוקי פרוץ. אם היה לך אווסט ולמדת איך להשתמש בו לך עליו (באופן אישי במחשב אחד אווסט ובמחשב אחד AVG, בטלפון שמתי בהתחלה אווסט והעברתי לAVG)אווסט מאט מאד מחשבים
מרגל ואוסף אחרי המשתמשים -
@מוטי-ברנד שטויות, המחשב שלך נהרס ממשהו אחר ולא מצאת במה לתלות את זה, ולגבי כל אותם "כתבות ברשת" זה של גורמים בעלי אינטרסים, ולגבי אסיפת המידע תהיה בטוח שכולם אוספים עליך מידע
-
@יושב-אהלים אני לא הולך להתווכח איתך אבל אני הורדתי מכמה מחשבים ופתאום המחשבים התחילו לזוז ומעניין שהמחשב מת פתאום תקופה קצרה אחרי שהתקנתי אותו והמחשב היה די חלש אז זה גמר אותו
-
@מוטי-ברנד שנה אני איתו ועם הAVG בשתי מחשבים שונים ולא קרה כלום, כלום. אפילו שידרגתי אותו לגירסא בתשלום מרוב שהייתי מרוצה ממנו
-
@יושב-אהלים אז בהצלחה רבה אני מאחל לך שאתה צודק אבל מנסיון אישי אני לא ממליץ ועוד כמה פה בפורום ואני סיימתי את הדיון