מתעניין בתוכנה\תוסף לצילום חלק מדפדפן מבלי להקטין את הגודל
-
@פלורידה זה לא מדמה את זה כדף אחד. זה דף אחד.
אין דף HTML שמורכב מכמה דפיםכל דף HTML מורכב מהרבה אלמנטים שמסודרים במבנה מסוים.
מה שקורה כשאתה גולל - פשוט נוצר קשר עם השרת והוא שולח לדפדפן את התוכן החסר, ואז הדפדפן בונה ממה שהוא קיבל - עוד תוכן לדף
בסופו של דבר זה דף אחדאז אם פשוט תגלול עד הסוף ותוודא שכל תוכן השרשור כבר נטען - תוכל לשמור שרשור שלם בקובץ אחד (יש כזה דבר בפיירפוקס HTML שלם כמו בכרום? בלי תקייה?)
-
@chv אמר במתעניין בתוכנה\תוסף לצילום חלק מדפדפן מבלי להקטין את הגודל:
(יש כזה דבר בפיירפוקס HTML שלם כמו בכרום? בלי תקייה?)
Save Page WE לא טוב?? (קרדיט @chv )
-
@פלורידה אמר במתעניין בתוכנה\תוסף לצילום חלק מדפדפן מבלי להקטין את הגודל:
@chv כל שרשור ארוך כאן בפורום, אי אפשר לשמור אותו בתוספים, ששומרים אותו כצורתו בדך האינטרנט. משום שהוא לא באמת דף ארוך.
השאלה אם על ידי גלילגה יוכל לדמות אותו כדף אחד.לכן הבאתי את זה
https://chrome.google.com/webstore/detail/gofullpage-full-page-scre/fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl
ברגע שהוא נתקע לך באמצע תעשה שוב ואז הוא ממשיך לגלול
אני מעדיף כן אם
Save Page WE
והגדיר שפוסט ארוך יתחלק ואז מצלם הכול -
@פישל מה שהסברתי זה שהדף לא 'שלם' כי פשוט לא גללת (בעצמך) עד הסוף + ההתחלה
אם תעשה את זה, תראה שכשאתה שומר\מצלם זה נשמר בשלמותומה ששאלתי היה אם אפשר לשמור דף אינטרנט בקובץ אחד (כלומר בלי התיקייה הצמודה עם כל התמונות) אני היכרתי את זה מכרום ולא ידעתי אם יש בפיירפוקס (ועדיין לא ברור לי איך זה עובד בכלל. לא בדקתי, מודה)
והוא הביא תוסף שמבצע שמירה (לכאורה) בקובץ בודד. -
@chv אמר במתעניין בתוכנה\תוסף לצילום חלק מדפדפן מבלי להקטין את הגודל:
@פישל מה שהסברתי זה שהדף לא 'שלם' כי פשוט לא גללת (בעצמך) עד הסוף + ההתחלה
אם תעשה את זה, תראה שכשאתה שומר\מצלם זה נשמר בשלמותוע"י מה
מה שאני הבאתי הוא מגלל לך אטומטי
חמוד מאוד
אסור לגעת עד שהוא גומר לגלל
נסה והיוכחמה ששאלתי היה אם אפשר לשמור דף אינטרנט בקובץ אחד (כלומר בלי התיקייה הצמודה עם כל התמונות) אני היכרתי את זה מכרום ולא ידעתי אם יש בפיירפוקס (ועדיין לא ברור לי איך זה עובד בכלל. לא בדקתי, מודה)
והוא הביא תוסף שמבצע שמירה (לכאורה) בקובץ בודד.אז מה שאני הבאתי שני התוספים שומר בקובץ אחד
בפיירפוקס לא יודע אולי תמיר אותו -
@פישל אמר במתעניין בתוכנה\תוסף לצילום חלק מדפדפן מבלי להקטין את הגודל:
בפיירפוקס לא יודע אולי תמיר אותו
יש אותו בפיירפוקס.
https://addons.mozilla.org/he/firefox/search/?q=GoFullPage - Full Page Screen Capture