שמירת נקודת שחזור במחשב מחוץ למחשב, אפשרי?
-
@שלמה-ווייס אני לא מדבר על שלא יהיה גישה.
אם יהיה גישה ותיהיה בעיה אני יוכל לשלוף נקודת שחזור ישנה... -
@שלמה-ווייס ייתכן שהיא תמחק כבר מהמחשב אז אני רוצה לגבות אותה...
-
@שלמה-ווייס האם זה נשמר במקום שאפשר להעתיק את זה?
-
@שלמה-ווייס כלומר?
אני נמצא עכשיו בכונן c
איפה אני מוצא את זה? -
@קטונתי זה תיקייה מוסתרת שגם אם תמצא אותה לדוגמא ע"י EVERYTHING לא תוכל לגשת אליו כי אין הרשאות גישה, רק אם תעלה את המחשב דרך לינוקס תוכל לגשת בחופשיות לתיקייה ולהעתיק משם מה שתרצה, זכור לי ש @משחזר-מידע נתן פעם למישהו איזה פקודה שנותן לגשת לתיקייה נמתין שהוא יהיה מחובר
-
@שלמה-ווייס אמר בשמירת נקודת שחזור במחשב מחוץ למחשב, אפשרי?:
לא תוכל לגשת אליו כי אין הרשאות גישה
-
@יוסי-מחשבים הבעיה היא שהתוכנה הזאת לא מחפשת תיקיות נסתרות, וגם אם מגדירים את כונן C שיציג תיקיות מוסתרות את התיקייה הזאת זה לא יציג, מה הם שני קבצי הרג'יסטרי שהבאת יחד עם הקובץ? אם יש דרך לתת הרשאות לכל התיקיות ואז לגשת לתיקייה מתוך EVERYTHING זה יהיה מצויין
עריכה: אני מניח שהראשון זה לתת לך שליטה מלאה במחשב והשני זה לבטל את הראשון, זה נכון?
עריכה נוספת: ניסיתי להתקין את הראשון ועדיין לא קיבלתי גישה לSYSTEM VOLUME INFORMATION, צריך הפעלה מחדש בכדי שיחול?
עריכה שלישית ניסיתי הפעלה מחדש וגם לא עזר ואגב ההוראות שמגיעים איתו מופיעים לי בג'יבריש, יכול להיות בגלל שהמחשב שלי באנגלית? בעיקרון אני לא נתקל בבעיות בפתיחת קבצים בעברית, מוזר... -
@שלמה-ווייס תפעיל את הקובץ "InstallTakeOwnership.reg" הקלק ימני על התיקיה "System Volume Information" בסייר הקבצים (לאחר שאפשרת הצגת תיקיות מערכת מוסתרות), בחר ב"Take Ownership", כעת תוכל להכנס לתיקיה דרך סייר הקבצים
-
@יוסי-מחשבים חזק ביותר!!! רק שינוי אחד קטן,הצגת קבצים מוסתרים לא מציגה את סיסטם ווליום אינפורמיישן, ולכן צריך אחרי התקנת הרג'יסטרי לחפש את התיקייה עם EVERITHING ושם לבחור בTAKE OWNERSHIP בקליק ימני ואז אפשר לגשת חופשי,
@קטונתי יש לך פיתרון -
הצגת קבצים מוסתרים לא מציגה את סיסטם ווליום אינפורמיישן
אבל הצגת קבצי מערכת בדר"כ כן
-
@shloimy אמר בשמירת נקודת שחזור במחשב מחוץ למחשב, אפשרי?:
איך עושים את זה ?
-
@מתכנת-חובב אמר בשמירת נקודת שחזור במחשב מחוץ למחשב, אפשרי?:
איך עושים את זה ?
בכל תיקיה תלחץ למעלה על לשונית "תצוגה" ואז על "אפשרויות>שנה אפשרויות תיקיה וחיפוש"
שם בלשונית "תצוגה" הורד את הסימון מ"הסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה (מומלץ)"
בנוסף לזה יש לגלות קבצים מוסתרים
@שלמה-ווייס אם תשיב לב בפוסט שפרסמתי כתבתי "לאחר שאפשרת הצגת תיקיות מערכת מוסתרות" ולזה היתה כוונתי -
זכור לי ש @משחזר-מידע נתן פעם למישהו איזה פקודה שנותן לגשת לתיקייה נמתין שהוא יהיה מחובר
@משחזר-מידע אמר בכרטיס מיקרו שמסמן שהוא מלא אך מראה שהתיקיה ריקה:
@משחזר-מידע אמר בכרטיס מיקרו שמסמן שהוא מלא אך מראה שהתיקיה ריקה:
אולי לאפשר גישה לתיקיה הזאת עם פקודת calcs
@yaakovcs תפעיל את הקובץ המצורף ותעלה צילומ (של החלון השחור)
-
@יוסי-מחשבים @שלמה-ווייס עדיין את תיקייה SystemRestore (שהיא לכאורה היעד שלי) אני לא מצליח לפתוח...
-
צודק, לא חשבתי על כך כי התיקייה הזאת לאו דווקא קובץ מערכת, זה קיים בכל כונן שהוא כחלק מהפורמט