עזרה לא מצליח לעשות הפניית שיחות
-
@רבי-יצחק
אוקיי. אבל בכשרים אני מבין ממך שזה לא עובד. נכון?@יעקב-אליעזר עובד רק לא בכולם אפשר להגדיר לבד את ההפנייה, יש שצריך להתקשר לשרות לקוחות.
-
@יעקב-אליעזר עובד רק לא בכולם אפשר להגדיר לבד את ההפנייה, יש שצריך להתקשר לשרות לקוחות.
@רבי-יצחק
עזרת לי מאוד. מלךךךך

-
פוסט זה נמחק!
-
@רבי-יצחק
עזרת לי מאוד. מלךךךך

@יעקב-אליעזר לא קיים מערכתית ברמי לוי הפניית שיחות לקווים נייחים בדיוק כמו בחברת פלאפון. הם על אותם תשתיות.
-
@יעקב-אליעזר צודק, פעם בכל מערכת היה 10 יחידות מתנה אז היה חינמי, היום זה 27 ש"ח חד פעמי.
@רבי-יצחק אמר בעזרה לא מצליח לעשות הפניית שיחות:
@יעקב-אליעזר צודק, פעם בכל מערכת היה 10 יחידות מתנה אז היה חינמי, היום זה 27 ש"ח חד פעמי.
גם היום אתה יכול לקבל 10 יחידות התנסות בחינם , אתה צריך להתקשר לימות או לפנות במייל ולבקש יחידות התנסות (כך כתוב באתר הניהול של המערכת בלשונית של היחידות וכן אני ניסית וקיבלתי 10 יחיודת)
-
@רבי-יצחק אמר בעזרה לא מצליח לעשות הפניית שיחות:
גם היום אתה יכול לקבל 10 יחידות התנסות בחינם , אתה צריך להתקשר לימות או לפנות במייל ולבקש יחידות התנסות (כך כתוב באתר הניהול של המערכת בלשונית של היחידות וכן אני ניסית וקיבלתי 10 יחיודת)
@שוקי1
ולכמה זמן זה מספיק? -
@שוקי1
ולכמה זמן זה מספיק?@יעקב-אליעזר תוקף יחידות הם תמיד לשנה אחת
-
@יעקב-אליעזר לא קיים מערכתית ברמי לוי הפניית שיחות לקווים נייחים בדיוק כמו בחברת פלאפון. הם על אותם תשתיות.
@dudu אמר בעזרה לא מצליח לעשות הפניית שיחות:
אפשרי בשירות הלקוחות (בדר"כ)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות