האם אפשר למצוא בארץ מחירים יותר זולים מחו"ל בכוננים קשיחים (בין HDD ובין SSD)?
-
@עניו-כמשה אם אתה מתכוון למחירים באיביי, אמזון, או עלי וכו' אז לא תמצא כאלו מחירים בארץ אבל הכל מסוג ב' ומטה והרבה מוכרים מזייפים וכו', אבל לקנות מספק רשמי שמקבל מיבואן רשמי המחירים בארץ הם הסטאנדרט כמו בכל העולם
-
@שלמה-ווייס איך אדע מי מוכר לי מקורי ומי מזוייף
נגיד יש חנות באלי שנקראת לדוגמא סאנדיסק אורגינל
זה נקרא מקורי? -
@עניו-כמשה אמר בהאם אפשר למצוא בארץ מחירים יותר זולים מחו"ל בכוננים קשיחים (בין HDD ובין SSD)?:
אבקש לדעת האם כדאי להזמין מחול או שעדיף לקנות בארץ גם אחריות וגם שקט נפשי לדעת ממי קנית
והאם אפשר למצוא מחירים יותר זולים בחול או שבארץ יותר זול בקטע הזה?
עוד שאלה האם עדיף לאחסון מידע כונן SSD או כונן רגיל
-
@עניו-כמשה אמר בהאם אפשר למצוא בארץ מחירים יותר זולים מחו"ל בכוננים קשיחים (בין HDD ובין SSD)?:
סאנדיסק אורגינל
זה נקרא מקורי?כן אפשר לתרגם את זה למקורי לא יותר מכך
עוד שאלה האם עדיף לאחסון מידע כונן SSD או כונן רגיל
ככונן פנימי ברור שHDD עדיף הן בגלל מחירו והן ובעיקר בגלל עמידותו, ככונן חיצוני פעם חשבתי שSSD עדיף כי באחוז מאד גבוה של HDD זה הולך למות בגלל מכה וכו' לעומת זאת הSSD אינו כזה עדין בפני מכות אבל נתקלתי בהרבה הפתעות וקשה לי להחליט, לצערי אפשר היום לומר ש70% מהאנשים שקונים כונן זה ימות הרבה לפני זמנו בגלל העדינות שבו
-
אם כבר הזכרת את SANDISK אז אני חושב שהם יותר קרובים במהירות ל HDD מאשר ל SSD
אולי הם שמים שם זיכרונות של SDאולי יש להם דגמים מסויימים מהירים אבל בטח לא בזולים
קניתי כבר עשרות של פיוניר מכאן
שים לב להבדלים בין 120 ל 128 ובין 240 ל256 שלא משתלם ההפרש הכספי
-
@אמיר אמר בהאם אפשר למצוא בארץ מחירים יותר זולים מחו"ל בכוננים קשיחים (בין HDD ובין SSD)?:
אם כבר הזכרת את SANDISK אז אני חושב שהם יותר קרובים במהירות ל HDD מאשר ל SSD
אולי הם שמים שם זיכרונות של SDאולי יש להם דגמים מסויימים מהירים אבל בטח לא בזולים
קניתי כבר עשרות של פיוניר מכאן
שים לב להבדלים בין 120 ל 128 ובין 240 ל256 שלא משתלם ההפרש הכספי
אז אתה ממליץ עליהם?
-
@אמיר אמר בהאם אפשר למצוא בארץ מחירים יותר זולים מחו"ל בכוננים קשיחים (בין HDD ובין SSD)?:
הראשון שמכר לי טען שאף אחד לא חזר
מאז מזמין אותם ממי שהכי זול וכבר תקופה ארוכה מהחנות הזו ,
משום מה למרות שכתוב משלוח רגיל לנקודת חלוקה הם שולחים לי עד הבית עם UPSאתה אומן אתה
מצליח להקסים אותם בקסמיך אז הם שולחים לך עד הבית -
אם כבר הזכרת את SANDISK
ואם כבר הזכרת את Sandisk
כשהם יורדים, יורדים עד התהום -
@a0533057932 זה הבעיה, הם קוראים לזה חיצוני אבל אין פרטים
-
@עניו-כמשה מניסיוני..
SSD של סמסונג 970 IVO הפער בין אמזון לארץ היה כ200 ₪
ויש שם חנויות מאושרות רישמית ללא זיופים.
וכמובן המשלוח עד הבית.. -
@eitcok-grafik אמר בהאם אפשר למצוא בארץ מחירים יותר זולים מחו"ל בכוננים קשיחים (בין HDD ובין SSD)?:
ויש שם חנויות מאושרות רישמית ללא זיופים.
אז לידיעתך, סוג ב' או ג' ג"כ מאושר כיום רשמית...
-
@שלמה-ווייס באותו מידה אני יכול להניח שהדיסק באייבורי/קיי אס פי הוא סוג ב מאושר..
אם כבר אמינותו של אמזון גבוהה משלהם.. -
@eitcok-grafik כלל וכלל לא, בחניות רשמיות יש שקיפות מלאה לגבי רמת המוצרים ובחנויות אונליין -לא, מה קשר אמינות של אמזון לעומת אמינות של KSP???? גם אני ואתה יכולים למכור באמזון מה שבא לנו, אז מה עוזר לי פה האמינות של אמזון????
-
@שלמה-ווייס אני באמת לא מכיר לעומק..
עדיין במידה ולקוח יתלונן על מוכר באמזון הסיכון של המוכר גדול יותר מאשר לקוח לא מרוצה בKSP. -
@שלמה-ווייס כי אני קונה בחנות הרשמית של WD\SANDISK וכד'
אמזון לא נותנים לך לקרוא לעצמך סאנדיסק נכון?